Marraskuu


Marraskuu on ottanut ja antanut, On ollut kiirettä ja menoja oikein urakalla, samoin sairastelua. Kaikki perjeenjäsenet ovat sairastaneet jonkinasteisen flunssan. Päiväkodista ei tosin olla oltu pois kuin päivä tai pari, sillä on viikonloppuisin pystytty aika hyvin oloja parantelemaan. Tänään piipahdettiin hakemassa influenssarokotteita ja mikä positiivinen yllätys olikaan tämä 2- ja 3-vuotiaille tarjolla oleva suihkerokote. Mahtavaa edistystä.

Kaksi viimeistä viikkoa on pitänyt sisällään aika monta iltamenoa hektisten työpäivien lisäksi. On ollut hyvinvoinnin iltaa, työmenoja, Lumoblogien pikkujoulut ja siihen päälle teatteria sukulaisten kanssa. Joulu alkaa valtaamaan mieltä ja joitain valmisteluja tai lähinnä lahjapohdintoja sen suhteen on jo tehty. Pitäisi vielä kunnolla suunnitella lahjahankinnat ja sitten toteuttaa ne. Miettiä, miten muistetaan päiväkodin hoitajia ja Neidin kummeja. Vuosikalenterit isovanhemmille on tilattu. Saa nähdä, miten käy joulukorttiprojektin..


Näiden kuvien kautta on helppo hypätä marraskuun tunnelmiin. Kelien hetkellinen kylmeneminen havahdutti minut hankkimaan Neidille uuden isomman talvipuvun, joten nyt odottelen pakettia niin Lekmeriltä kuin Jollyroomilta. Viime vuoden Reimatecin puku mahtuu edelleen, mutta ei se optimaalinen ole, vaikka niin alkuun luulin. Hihoissa ja punteissa saisi olla hieman lisää pituutta.

Kävin tässä taannoin työporukalla Anssi Kelan keikalla ja pakko todeta, että Kelahan osaa ja taitaa. Circus oli torstai-iltana täyteen ängetty ja meininki kohdillaan. Itseasiassa aika hillittyä meininkiä. Lavalla piipahtivat myös JVG ja Sanni. Todella kelpo keikka ja Anssihan on taitava muusikko. Yllätyin eniten siitä, että vanhat loppuunkuluneet hitit, kuten Milla, toimivat nekin edelleen.


Olemme pohtineet Neidin kevään harrastuksia ja kokeilleet paria erilaista jumppaa. Luultavasti olemme valitsemassa viikonloppuna järjestettävän perhejumpan. Oikeastaan arvioinnissa on, olisiko jumppa tanssillisempi vai perinteisempi. Kuvissa olemme kokeilemassa Espoon Töpinöitä, joka on koulujen liikuntasaleissa järjestettävää vapaa liikkumismuoto. Välineet tulevat talon puolesta ja liikuntasalin käyttö on perheille ilmaista.

Taannoin juhlimme vaahtokarkkikakun äärellä 3-vuotiasta tyttöä. Kovin juttu synttäreillä oli tietenkin lasten oma pöytä, jossa Neitikin istui ja sankarin lahjaksi saamat voimistelurenkaat. Niissä tytöt vuorotellen roikkuivat. Jos Neidiltä kysyttäisiin, niin joka päivä mentäisiin synttäreille tai kylään jonkun luo. Hän on aina valmiina treffaamaan ystäviä. Vaikkakin pahasti valloilla oleva "MUUUN, MUUUUN, MUUN" vaihe välillä leikkejä hankaloittaakin.

Typy on nukkunut jo pari viikkoa uudessa sängyssään, oma postaus tulossa, ja se on sujunut vaihtelevasti. Olin taannoin Yle Puheella haastattelussa, koskien vauvojen unikoulua. Voin siitä vinkkailla, kunhan se nettiin ilmestyy :) Sivupalkissa luetuimmat-listan kärjessä keikkuvan blogikirjoituksen perusteella minut sinne pyydettiin. Olen viime aikoina käyttänyt paljon aikaa oman hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen ja sillä saralla on monta rautaa tulessa. Niistäkin lisää piakkoin.

Energistä marraskuun viimeistä päivää,
Satu

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi <3