Syksyn värit: Syyslookin piristys
Tiedättekö sen, kun on niin pinttynyt joidenkin tapojen ja tottumusten osalta, että ei vaan tule kokeiltua uutta. Uusi voi olla vaikka aiemmin mainittu hameen käyttäminen tai kuten tässä tapauksessa huulipunakokeilu. Tarkennettuna k i r k k a a n värisen huulipunan kokeilu.

Olen tunnettu huulikiiltoaddikti ja vaaleita sävyjä huulissa suosiva, joten tänä syksynä olen yllättänyt niin itseni, perheeni kuin ystäväni käyttämällä useamman kerran kirkasta oranssinpunaista huulikiiltoa. Kyseessä on Maybelline Color Elixir -huulikiiltopuikko, jossa on loistava koostumus ja täyteläinen pigmentti. Bongasin tämän hyvän ystäväni meikkipussista, kun ihailin hänen täydellisen värisiä punahuulia. Seuraavana päivänä astelin läheiseen supermarkettiin omaani noutamaan. Mies ja Neiti meinasivat saada halvauksen nähtyään minut kirkkaan pinkissä huulimeikissä, mutta oikean sävyn löydyttyä on halvaantuminen vaihtunut hienoiseen hämmennykseen :) Neiti tulee aina ihmettelemään: "Mitä tää on?" ja osoittelee huuliani.

Muutaman puanhuulipäivän jälkeen allekirjoitan, että kirkas väri huulissa todella piristää päivää ja lookia. Huulet huomataan ja ystävillä, kollegoilla tai tutuilla on halu kommentoida niitä. Mikä on aika hassua. Suosittelen kokeilemaan ja etsimään itselle sopivan huulipunasävyn. Tämän huulikiiltopuikon etuja ovat ehdottomasti edullinen hinta, runsas pigmentti ja kiillon ja punan yhdistelmä. Huulet eivät näytä tai tunnu kuivilta, kuten huulipunan kanssa saattaa olla. Itsellä ainakin huulet janoavat kosteutusta tähän vuodenaikaan.

Kirjoitus on osa Lumoblogeissa lokakuussa alkanutta #lumohaastetta, jonka teema vaihtuu kuukausittain. Kaikki Syksyn värit -postaukset näet #Lumohaaste -sivulta.  Haastan Sinut, bloggaavan lukijani osallistumaan haasteeseen. Missä sinä näet syksyn väriloistoa? Linkkaa teemaan sopiva postauksesi Lumojen Facebookissa lokakuun loppuun mennessä. Julkaisemme herkullisimman postauksen Lumojen etusivulla sekä some-kanavissa.

Pirteää päivää,
Satu

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi <3