Fridays

Muskarilaiset Sibeliusta kuuntelemassa

Meidän perjantait kulkevat aika samaa rataa joka viikko. Kuukauden verran mentiin niin, että vakituista ohjelmaa ei oltu sovittu, mutta sitten aloin miettiä, että mahtuisiko meille perjantaihin muskariharrastus. Sopivasti tutussa Juvenaliassa on perjantaisin taaperoryhmä, johon meidät lopulta ilmoitin.

Takana on kolme muskariperjantaita. Ja edelleen näyttää siltä, että musiikki, laulaminen ja liikkuminen on Neidille niitä eniten iloa aiheuttavia puuhia. Heti ensimmäisellä kerralla tuli tunne, että onneksi olemme taas täällä. Niin innoissaan tuo pieni tepasteli, pomppi, lauloi ja rummutti menemään. Kiva muutos on sekin, että oma rooli ei ole enää niin merkittävä. Toki osallistun touhuun edelleen, mutta paljon Neiti ja muut lapset tekevät keskenään ohjaajan neuvoja seuraten. Jatketaan tutussa muskarissa ainakin tämän syksyn perjantait ja vuodenvaihteessa arvioidaan kevään harrastukset tai harrastuksettomuus. Päiväkodista tuli eilen sellaista viestiä, että tämä meidän Neiti r a k a s t a a jumppaamista, joten joten katsotaan mitä sillä saralla keksitään.

Muuten perjantait otetaan aika chillisti. Aamulla nukutaan pidempään - Neiti herää klo 7-7.30 ja itse herään hänen ääniinsä. Arkena oma kello herättää jo 5.45-6.10, joten puoli kahdeksaan nukkuminen tuntuu luksukselta. Aamun touhuamme kotona kaikessa rauhassa ja kympin jälkeen suuntaamme pyörällä muskariin. Muskarin jälkeen Neiti onkin jo ruoan ja unen tarpeessa, sillä päiväkotipäivinä hän olisi jo syönyt tuohon aikaan ja menossa unille.

Päiväuniajan teen yleensä töitä, päivitän blogia tai tilanteen salliessa katson viikon mittaan tallennettuja sarjoja. Siis samaa mitä ennenkin :) Iltapäivällä yleensä vielä ulkoillaan ja nähdään kavereita. Sitten odotellaankin jo Miestä kotiin ja loppuilta ollaan keskenämme. Iltaan sitten sisältyy joko sporttia, saunomista tai yhteistä ulkoilua tai omaa aikaa toiselle. Vain elämää ja aikainen nukkumaanmeno kuuluvat niinikään perjantaihin. Hyvä ruoka ja viikon nollaaminen.

Vain elämää vaihtuu tänään laatuaikaan ystävän kanssa, kun suuntaan kaupunkiin iltaa istumaan. Tervetullutta vaihtelua arkeen ja ihana rentoutua ja jutella ystävän kanssa kiireettä.

Millaisia perjantait teillä ovat?
Vakio-ohjelma vai vaihdellen? 

Aurinkoa viikonloppuun,
Satu 

1 kommentti

  1. Voi miten suloinen saparopää <3
    Meilläkin muskaripäivä ollut lapselle odotettu hetki viikosta, alkanut jo itse kysymään useamman kerran viikossa milloin sinne pääsisi. Itselläni on vuorotyö niin joka viikko ei ole selkeää rytmiä, onneksi on vuorot järjestyneet niin että muskariin on joka viikko päästy.
    On kiva lukea teidän kuulumisia, meillä hyvin samanlainen sirpukka neiti ja ikääkin juuri 2v. Kasvaa pikkuisena, nyt 80cm ja 10kg.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3