Parasta syksyssä


Syksyyn usein liitettävä alakuloisuus, haikeus ja kaipuu loistavat tänä syksynä poissaolollaan. Monien tavoin liitän syksyyn automaattisesti haikeuden kesästä ja alakuloisen vireen väsymyksineen. Syksy on uusien alkujen aikaa ja silloin kun oma elämä on tuntunut junnaavan paikoillaan, ovat syksyt usein ahdistaneet juuri tästä syystä. Kesä päättymässä ja sama tasainen arki alkamassa.

Tänä syksynä uusia odotettuja muutoksia on ollut. Kenties syy energisyyteen kumpuaa juuri siitä. Varmasti merkityksensä silläkin, että motivaatio työntekoon on kohdillaan, perhe-elämä on kutakuinkin tasapainossa, päiväkotiin sopeutuminen on sujunut hyvin ja pitkät viikonloput tasapainottavat hektisiä viikkoja. Myös bloggaamiseen on intoa, mutta niin vähän aikaa..

Useampi viikonloppu on kulunut rennoissa merkeissä hyvin perhekeskeisesti. Olemme ulkoilleet ja kiertäneet Espoon lintutorneja. Neiti kovasti pyytelee metsäretkelle, joten sinne on häntä viety. Taskuun evääksi rusinoita ja mukaan vesipullot. Muistanut taas sen, kuinka luonnossa ajatukset nollaantuvat kuin itsestään ja mieli saa happea. Koko kesä on juostu ties missä ja oltu ihmisten ilmoilla, niin on tuntunut todella hyvältä olla omissa oloissaan kiireettömästi. Tukka ponnarilla, meikittä ja verkkareissa tallustaen.Syksyn sävyjä arkeen on tuonut kaapista esiin kaivetut tuikut sekä ensimmäisen punaviinin avaaminen viime viikonloppuna. Villasukat jalkoihin ja sohvalle vilttiin käpertyminen. Pohdinnassa on Neidin syksyn ja talven kengät sekä oman vaatekaapin päivitys lämpimämpiin ja säänkestäviin varusteisiin. Hunterit nappasin jo tilaukseen Footwaylta, mutta vielä tarvitsisin vedenkestävän, pidemmän mallisen takin, joka kelpaa niin taaperon kanssa ulkoiluun kun cityyn.

Tuleva viikonloppu tekee piristävän poikkeuksen viikonloppuihin, kun luvassa on ihanan 2-vuotiaan syntymäpäivät sekä kälyni nelikymppiset! Hurjaa, että ystävät saavuttavat jo tuollaisia ikälukemia! Toivottavasti viikonlopun ohjelma onnistuu eli pysymme kaikki terveenä. Yleensähän meillä tämän tyyppiset menot peruuntuvat, mutta en jaksa uskoa siihen tällä kertaa.

Mitä ajatuksia syksy sinussa herättää?

Satu 

4 kommenttia

 1. Vuosi sitten näihin aikoihin haaveet lapsesta olivat erityisen vahvasti pinnalla ja toiveet korkealla. Blogistasi sain jotenkin tosi paljon tsemppiä ja luottamusta tulevaan. Nyt uinuu sängyssään pian 2kk tyttönen. Edelleen blogisi lukeminen saa minussa aikaan kummallisen toiveikkuuden tunteen. Jo blogisi nimi on niin positiivinen! :) -Heini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana viesti Heini <3 Paljon onnea sinne tyttären synnystä ja vanhemmuudesta. Olipa ilouutinen!

   Poista
 2. Blogissani on nyt lempiblogieni esittelyteksti, missä olen maininnut myös sinun omasi :) käy ihmeessä katsomassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin katsomassa, olitpa kirjoittanut kauniisti <3

   Poista

Kiitos kommentistasi <3