Synttäreiden ootd ja kootd

Hame - Zara, paita - Lindex

Otettiinpa oikein asukuvat Neidin synttäreiltä. Saattaisin julkaista blogissa enemmän omia ja Neidin asuja, ainakin niitä kivoimpia, mutta kamera kulkee niin huonosti mukana. Ja harvoin saan Miestä motivoitua tehtävään, sillä olen aika vaativa kuvattava :D Olen niin kriittinen, mitä tulee asentoon, kuvakulmiin jne jne., että vähemmästäkin into lopahtaisi. Pääsyy tähän on tietenkin se, että minä olen tottumaton olemaan kameran edessä ja se tuntuu joka kerta yhtä vaivaannuttavalta, eikä Mieskään ole tottunut kuvaamaan asuja ja säätämään kanssani sen suhteen, että parhaat kuvakulmat tulevat esiin. Ja kuvaustilanteessa Neiti häärää vieressä, näissäkin kuvissa hänet on juuri rajattu oikeasta alakulmasa pois.

Joka tapauksessa synttäreillä ulkoilutin kesän alennusmyynneistä kotiuttamaani hameuutuutta Zarasta. Minut tuntevat tietävät, etten ole hametyttö lainkaan. Kynähameet esimerkiksi eivät vaan istu minulle, mutta tämän hameen malli ja ryhdikäs kangas teki siitä vartalolleni sopivan. Pääsipä hamonen jo kertaalleen työpaikallekin. Heti sain kommenttia, että onko meneillään joku tyylimuutos :) Niin, housutyttö mikä housutyttö.

Neidille mahtui juuri ja juuri huhtikuussa Nizzasta ostettu juhlamekko. En lähtenyt hankkimaan mitään uutta vain syntymäpäiviä varten, kun kaapissa vähällä käytöllä roikkui tämä kaunokainen. Valkoinen sopii minusta hyvin vaalealle Neidille. Sama mekko oli tarkoituksella päällä 2-vuotiskuvauksissa. Hiuspantakokoelma alkaa olla valtaisa, joten kumpiinkin synttäreihin laitettiin vähän omalaisensa pääkoristeet. Ja helmet tietenkin kaulaan :) Mekko on muuten Miehen ja tyttären yhteisostos Nizzan Zarasta.


Mekko - Zara, panta - Accessorize


Mitä tykkäsitte asuista?
Toivotaanko niitä lisää jatkossa, ainakin silloin tällöin vai ehdoton nou nou? :)

Rentoa sunnuntaita,
Satu


4 kommenttia

 1. Kivat vaatteet kummallakin ja tuo tytön mekko on kertakaikkiaan supersuloinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nadja <3 Kiva kun kommentoit ahkerasti :)

   Poista
 2. Samat sanat. Neiti E on todellinen söpöliini:)!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3