Aika sanoa heipat..

..Kaksplussan blogiyhteisölle. Avoimin mielin lähdin yhteisöön mukaan viime lokakuulla ensimmäisten joukossa ja joukko karttui aikamoista vauhtia vuoden loppua kohden. Tammikuussa osallistuin plussalaisten blogipäivään ja tapasin livenä blogikollegoja. Kuitenkin pikkuhiljaa kevään mittaan tunne siitä, ettei Kaksplus olekaan blogilleni sopiva koti vahvistui. Mitä lähdin hakemaan ei täyttynyt ja olin sellaisessa välitilassa, että jäädäkö vai lähteäkö.

Ei voi tietää ennen kuin kokeilee. Tämä kokeilu kesti osaltani puoli vuotta ja juuri nyt tällä hetkellä olen täysin varma siitä, että pois lähteminen oli oikea ratkaisu. Kuitenkin plussalla totuin siihen, että ympärillä oli saman harrastuksen jakavia ihmisiä. Ihmisiä, joiden puoleen kääntyä, kun bloggaaminen aiheutti päänvaivaa tai pulmia tai huippufiiliksiä. Siitä syystä en aio jatkaa täysin itsenäisesti jatkossakaan, vaan kerron piakkoin lisää uusista tuulista... :)Viimeinen ilta Nizzassa


Blogini poistuu Kaksplussan riveistä tämän viikon perjantaina eli 29.5. Lukijoideni kannalta tämä ei tarkoita muuta kuin blogissa ollut Kaksplus-blogien karuselli on jo poistunut. Jatkossa vain tämä blogger-osoite toimii blogin osoitteena eli tuplaosoitetta Kaksplus-alkuisena ei enää ole. 

Blogia voi jatkossakin seurailla Bloglovinissa, Instagramissa ja Facebookissa. Toivottavasti Kaksplussan myötä tulleet uudet lukijat löytävät tiensä jatkossa tänne blogger-osoitteeseen :)


Kivaa keskiviikkoa, SS2 kommenttia

Kiitos kommentistasi <3