Tervetuloa maaliskuu ja blogin 2-vuotissynttärit!

Maaliskuu on alkanut niin kiirettä pitäen, että enpä ole juuri töiden ulkopuolella koneelle ehtinyt. Aamusta iltaan menoa ja vapaapäivänä niin väsynyt olo, että pakko oli keskittyä vaan voimien keräämiseen ja Neidin kanssa olemiseen. Edelleen jaksaa hämmästyttää, miten ihmeessä sitä selviää syksystä eteenpäin, kun Neitiä roudataan aamuisin hoitoon. Huh, kun hikeä pukkaa näinäkin päivinä, kun E jää kotiin isänsä kanssa. Alan päästä jyvälle aiheesta nimeltä ruuhkavuodet. Eilisen työpäivän jälkeen pinkasin vielä harkinnan jälkeen joogaan, vaikka kirpaisi vähäksi jäänyt yhteinen aika Neidin kanssa. Lohduttauduin sillä, että olen pitkän viikonlopun Neidin kanssa.

Töissä on toistuvasti fiilis, että asiat jää kesken. Tuskinpa tilanne merkittävästi muuttuu syksyllä tai edes ihan lähivuosina, kun kotielämä ja E vaativat aikaani enemmän. Ei kai tähän riittämättömyyden tunteeseen ole muita ratkaisuja kuin alentaa rimaa toisinaan ja keskittyä aina täysillä siihen mitä on juuri tekemässä. Vinkkejä saa jakaa työn ja lapsiperhearjen yhdistämiseen.


 "Isi, milloin jäät lähtee?"

 Parhaat tyypit <3


Vaikka muutaman kerran olen tuntenut mustasukkaisuuden pistoksen, kun Mies on suunnitellut mukavaa päivää Neidin kanssa, suunnaten uimaan ja kylään tai asukaspuistoon touhuamaan minulle niin tutuiksi tulleiden ihmisten kanssa, niin käyn töissä todella mielelläni. Saan toteuttaa itseäni ja olla inspiroivien ihmisten parissa. Olen siis tyytyväinen tämän hetkiseen ratkaisuun, vaikka tässä onkin omat haasteensa ja miinuksensa. Näin on hyvä - olla mukana työelämässä ja tehdä aikuisten juttuja sekä edelleen nauttia kiireettömistä päivistä Neidin kanssa. Niitäkin onneksi on vielä useampi viikossa.

Tällä hetkellä ajan vähyys näkyy myös täällä. Bloggaaminenkin painottuu niihin päiviin, kun en ole töissä. Viime viikonloppuna matkarattaista kirjottaessani puhkuin intoa, kuinka kirjoitan siitä ja tästä ja tuosta. Mutta sitten tuli arki vastaan. Eli blogi päivittyy ja elää sen mukaan, miten muu elämä ja kiireet antavat myöten. Blogi täyttää tässä kuussa 2-vuotta - jo parin vuoden ajan olen kirjannut tänne milloin mitäkin tuntoja ja ajatuksia. Haluaisin keksiä jotain kivaa lukijoilleni, joten katsotaan mitä saan aikaan ;) Toiveita ja ehdotuksia otetaan vastaan.

Kiitos lukuisista vinkeistä koskien matkarattaita, en ole vielä ehtinyt kaikkiin edes tutustua, mutta teen sen piakkoin ja vastailen kommentteihinne.


 Touhukasta torstaita, SS

2 kommenttia

  1. Itselläkin välillä on taukoilua blogissa, mutta sitten kun inspiraatio iskee on niin mukava kirjoittaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, siksi en raaski tätä kokonaan lopettaakaan :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3