Talvilomalla!

Kirjoitin lomapohdinnoista aika tasan kuukausi sitten ja nyt ollaan ensimmäisen talvilomapätkän alussa. Haaveilut auringosta ja lämmöstä siirtyivät hieman eteenpäin huhtikuulle, jolloin on tarkoitus pitää talviloman toinen osio. Siihen aikaan on enemmän kohdevaihtoehtoja, kun lämpöä löytyy eteläisestä Euroopasta. Pääsemme reissuun myös huomattavasti kohtuullisimmilla kustannuksilla, mikä sekin on suuri plussa. Aurinkolomakuumetta ei helpota se, että Instagram vilisee kuvia Abu Dhabin ja Dubain kaltaisista lomaparatiiseista. Parin kuukauden päästä sitten.

Jottei loma menisi pelkäksi kotinurkilla pyörimiseksi, niin lähdemme huomenna minilomalle Tallinnaan. Siellä on tullut käytyä aika tasan kahdesti vuodessa - kerran talvella ja kerran kesällä. Viime vuodenvaihteen tietämillä olimme siellä ensimmäistä kertaa Neidin kanssa ja se oli kerrassaan onnistunut irtiotto silloiseen vauva-arkeen. Jutun voit lukea täältä. Silloin mukana oli vaunukopassa viihtyvä vatsavaivainen nelikuinen, jota imetettiin vielä öisin. Nyt mukana on vauhdikas taapero, joka ei juuri vaunuissa viihdy, vaan pitää päästä touhuamaan ja kävelemään. Toiveissa olisi yhtä rentouttava irtiotto kuin vuosi sitten - vähän hoitoja, hyvää ruokaa, perheaikaa ja shoppailua. Saas nähdä miten meidän käy.


Kuvat vuoden takaa


Varasimme laivamatkoille Tallink Comfort -paikat, joihin tutustuimme viime talvena. Vauvan kanssa matkustaminen tilavassa rauhallisessa tilassa oli erittäin miellyttävää, toivottavasti taaperonkin. Ainakin hän saa melko vapaasti siellä touhuta ja temmeltää, ilman että on pelkoa katoamisesta tai vastaavasta. Kirjoittelen sitten miten meillä meni.

Tämän minibreikin jälkeen meillä ei kiveen hakattuja suunnitelmia ole, mutta puhetta on ollut mäenlaskusta, hiihtämisestä, kylpylästä ja ystävien näkemisestä. Saa nähdä, mitkä kaikki toteutuu. Aikeissa on myös ottaa hetki kaksin seuraavana viikonloppuna ja laittaa Neiti yökylään toista kertaa. 

Eilen oli kerrassaan mahtava kaksplussalaisten blogipäivä. Ennakkofiiliksistä kirjoitinkin, mutta millainen päivä todella oli, niin siitä kirjoittelen piakkoin oman postauksensa. Nyt kuitenkin kotihommiin ja reissuvalmisteluihin. Reissukuulumisia pikana Instagramista @hyvavoittaa.

Leppoisaa sunnuntaita, 
SSEi kommentteja

Kiitos kommentistasi <3