Viikkokatsaus #47

Lunta tulvillaan oli maa vielä lauantaiaamuna. Saimme viimein ensilumen, joka kestikin maassa reilun vuorokauden. Lunta ihmeteletiin E:n kanssa viikonloppuna, mutta pulkkakauppaan ei vielä päästy. Eipä ollut kiirekään, kun eilen lumet jo sulivat pois. Pohdinnassa onkin, millainen pulkka tai millaiset tarvitsemme. Kenties vauvapulkka E:n vetämiseen ja tavallinen versio mäenlaskuun minun tai Miehen sylissä. Pinkki Stiga sitten jossain vaiheessa ;)

Joulukuu lähenee uhkaavasti ja ajatuksissani oli tehdä Neidille joulukalenteri. Sellainen kankainen seinälle ripustettava, jonka uumeniin kätkisin aarteita. Jouluperinne lapsuusvuosille. Aika alkaa käymään vähiin ja varsinaista ideaa, saati aikaa, ei näytä kalenterin teolle olevan. Jos siis blogissa hiljaisempaa tällä viikolla, niin luultavasti ompelen sormet verillä joulukalenteria. Tai sitten kalenteri toteutetaan vasta ensi vuonna..


Instagram @hyvavoittaa


1. Vauhtihurmu liukumäessä. E on sitä iloisempi, mitä enemmän on vauhtia ja vaarallisia tilanteita tarjolla. Kikatus on sen kovempi, mitä enemmän ottaa vatsasta.
2. Nyt on ulkoilut P.O.P.in haalarissa harvase päivä ja se on toimivaksi todettu.


Instagram @hyvavoittaa


1. Poikkeustilanne. Päikkärit plörinäksi, kiukku ja huuto, joten välipalaa Musatoosan äärellä. Piti vain saada välipalaa naamariin, jotta uusi yritys päiväunille voi alkaa. Epäonnistunut päiväkuvio = epäonnistunut ilta ja yöunille meno. Näin kävi kerran viime viikolla. Rytmi, kellontarkka, on noussut arvoon arvaamattomaan.
2. Välipalaa ja omaa aikaa ennen viikottaista kasvohoitoani. Tällä viikolla tulossa postaus sarjahoidosta ja jotain kivaa Teille lukijoillenikin näin joulun alla :)
3. Viikonloppuna oli tarkoitus viedä E toisen kerran yökylään, kaikki oli sovittu ja asiat pedattu hyvin. Lapseni käyttöohje kirjoitettu ja tavarat pakattu. Ja Mies tulee jälleen kipeäksi! Meitä odotti siis ystävän nelikymppisbileet Riihimäellä. Mies lähti kakkukahvien jälkeen hakemaan E:n iltahoidosta yöksi kotiin ja minä jäin edustamaan. Olipahan juhlat. Ensimmäiset nelikymppiset ystäväpiirissä. Onneksi omiin on vielä hetki, vasta alan tottua tähän kolmekymppisen elämään ;)
Tämä pieni lunta ihmettelevä olento on alkanut kävellä <3 Viikossa on tapahtunut paljon - ensiaskeleista koko ajan kohti pidempiä matkoja. Kotona kävellään jo lähes puolet touhuajasta, ellei enemmänkin. Ulkona kävely itsekseen ei suju, mutta taitoja on treenattu niin kyläreissuilla kuin asukaspuistossa. Sydän pakahtuu pientä seuraten. Hän saa niin kovasti itseluottamusta ja intoa onnistumisista ja toisaalta, kun tasapaino ei löydy tulee kiukku. On aivan upeaa seurata tämän merkittävän taidon kehittymistä ja sitä, kuinka uskallus koko ajan kasvaa.


Ihanaa viikkoa, SS

Mahtavia kommentteja ja keskustelua koskien lapsilukua ja yksilapsisuutta, kiitos <3


Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi <3