Talvikenkiä koko perheelle

Kerroin kesällä meidän perheen Crocs-intoilusta, joka näyttää vaan vahvistuvan Neidin syntymän myötä. Nyt kun tässä on pohdittu itse kunkin talvikenkätarpeita, niin pitipä kurkata Crocsin tarjontaa sillä saralla. Ja hei, olen aivan myyty. Kotiuttaisin vaikka kaikki, mutta sen verta alkaa hinnat olla kohdillaan, että yhdetkin talvi- ja loskakeleihin sopivat popot riittäisivät. 

Kaapistani löytyy UGGeja, Sorelin saappaat, nahkaiset talvikengät, mutta yhdetkään näistä eivät pärjää vertailussa, kun ruvetaan tarkastelemaan keveyttä ja mukavuutta. Nimittäin UGGeillahan ei kukaan kävele kuin lyhyitä kauppareissuja, ovat todella huonot jaloille (mielestäni). Sorelit ovat taas melko painavat, vaikka muuten ominaisuuksiltaan huiput ovatkin. Crocsit peittoavat muut merkit selvästi, mitä tulee, kun mietitään kenkiä talviulkoiluun ja -reippailuun. Ne ovat samalla lämpimät, vedenpitävät ja kevyet. 

Koostin kollaasiin omia suosikkejani meidän perheelle. Mukana on lämpimien talvikenkien lisäksi kumisaappaat niin naiselle, miehelle kuin lapsille. Ylimmän rivin vasemmassa ja oikeassa laidassa keikkuu omat ykkössuosikit, ehkä kallistuisin lopulta oikean reunan Luxe Duck Bootiin. Nuo olisivat myös todella siistit Miehen jalkaan. Mitäs tykkäätte?

Yllä naisille:
Women’s AllCast Waterproof Duck Boot
Women’s Crocs ColorLite™ Boot
Women’s AllCast Luxe Duck Boot 

Keskellä kumisaappaat naisille ja miehille:
Women’s RainFloe Boot
Men’s Wellie Rain Boot

Alhaalla miehille:
Men’s AllCast Waterproof Duck Boot
AllCast Duck Luxe Boot MenNeiti E pääsee kunnolla Crocsien makuun vasta ensi keväänä ja kesällä, kun hän kävelee taiten. Kenties juokseekin. Kaapissa jalan kasvua odottaa Crocsin keltaiset kumisaappaat ja vaaleanpunaiset kesäcrocsit kahdessa eri koossa. Kuinka ihastuttavia nämä väriläiskät ovatkaan pienissä jaloissa? Seuraavana talvena sitten voimme Neidinkin talvikenkäkavalkaadiin lisätä talvicrocsit - nimittäin vaihtoehtoja pienten jalkojen lämmikkeiksi löytyy useampia.
Lapsille:
Kids' Crocband™ II.5 Gust Boot
Kids' Crocband™ Iridescent Gust Boot
Kids’ Handle It Rain Boot
Kids’ Crocs ColorLite™ Boot (children’s)
Kids’ Crocs ColorLite™ Boot (juniors’)

Kaikki kuvat Crocs


Talvisissa tunnelmissa toivottelen hyvää viikonloppua kaikille!
Pian suunnaksi Riihimäki ja ystävän nelikymppiset :)

SS2 kommenttia

  1. Meidän 2,5v tytöllä on Crocsin Crocband Gust Bootit ruskeana ja Handle It Rain Bootit pinkkinä. On olleet ainakin tähän mennessä ihan loistavat :) Tilasin ehkä joskus syyskuussa kun löysin eräästä blogista alekoodin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, luulenkin, että vähän isommalla ovat aivan loistava kenkävalinta. Kumisaappaat ovat mielestäni aivan mainiot kirkkaiden värien ja keveyden vuoksi :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3