Pomp de Lux & Miikkarit (me & i)

Olen saanut kutsun kotikutsuille, Pomp de Lux ja me&i. Kuulin kyseisistä merkeistä vasta vähän aikaa sitten ja kuultuani aloin kysellä tuttavilta, onko jollain lähipirissä emäntää, joka kutsuja järjestää. Koko konsepti, että jotain myydään vaan kotikutsujen kautta on minulle tuntemattomampi. Kukaan tuttuni ei emännäksi ilmoittautunut, joten otin asian puheeksi asukaspuiston vauva-aamussa ja pian oli Facebookissani kutsu molempiin.

Ja nyt tekee mieli perääntyä :D Ensinnäkin Pomp de Luxin vaatteet ovat todella kauniita ja ihania, mutta alkavat koosta 80cm - E on ties milloin sen kokoinen. Eli kannattaako kevään/kesän mallistoa hamstrata ensi talvea varten? Tuskin ainakaan ihanimpia jumpsuitteja ja mekkoja. Mutta ehkä käyn kuitenkin katsomassa ja pidän lomapkon nyörit tiukalla (onko se mahdollista?).

Suosikkejani Pomp de Luxilta.

Ruotsalainen me&i taas ei ole kyllä yhtään makuuni. Tai yhtään, mutta hyvin vähän. Uusimmassa mallistossa taitaa olla kaksi vai kolme vaatekappaletta, jotka E:lle kelpuuttaisin (nähty hyvin monessa blogissa tyttövauvan yllä..) Suurin osa vaatteista on liian retroja makuuni. En myöskään suosi räikeitä printtejä, joten en halua neitiäkään niihin pukea. Mietin myös, että vaikka yksi body, housut ja pipo ovat kivat, niin todennäköisesti pärjäämme hyvin ilmankin niitä. Näissä hinnat ovat myös verrattain korkeita, kun mietin onko käyttöikä kuitenkaan kovin pitkä.

Vähäiset suosikkini me & i:lta.Mutta koska kokemusta kotikutsuista ja kyseisistä merkeistä ei ole, taidan uteliaisuuttani piipahtaa - ainakin toisilla kutsuilla. Mites ruudun toisella puolella, fanitatko Miikkareita tai Pomp de Luxeja? Kohtaako näillä merkeillä hinta ja laatu?


***

Kuluneen viikon aikana täällä on tapitettu olympialaisia oikein olan takaa - on ollut niin hienoja urheiluhetkiä tarjolla että! Jännin on vasta edessä, kun parin tunnin päästä Suomi kohtaa Ruotsin puolivälierässä - en kestä!! Enkä pääse edes liveseuraamaan ottelua, kun olen eräässä koulutuksessa juuri tuolloin :/ Onneksi Mies on luvannut laittaa tilannetietoja jatkuvalla syötöllä.

Ihanaa viikonloppua, SS

Sain muuten eilen apua hiuskriisiin - nyt on tuuheampi olo hiuksilla :) Pian lisää aiheesta!

4 kommenttia

 1. Mulla ei ole kokemuksia kummastakaan. Miikkarista en kyllä edes pidä ja on mun mielestä ihan ylihintaisia. Pompit on taas varsin kohtuuhintaisia ja söpöisiä. Oon menossa ens keskiviikkona kutsuille ja aion varmasti jotain mekkoja ostaa kesäksi neidille. Sattuu olemaan juuri nyt kohta 80 koon vaatteisiin sopiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki oon menossa ensi ke kutsuille, kenties samoille? :) Teen pari hankintaa ensi talveen.

   Poista
  2. Sehän oliskin hauskaa. Mun kutsut on Vantaalla :)

   Poista
  3. Ei satuttu samoille sitten. Nämä kutsut on Konalassa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3