Apua hiuskriisiin - Nioxin-hoito ohentuneille hiuksille

Muistatteko kun taannoin kirjoitin hiuksiani vaivaasta kadosta ja niiden ohenemisesta? Kyselin, onko teillä samanlaisia kokemuksia ja mitä asialle olisi tehtävissä. Muutama kommentoi, kuinka hiuksia alkoi kasvaa takaisin noin 6kk tienoolla ja näin on käynyt minullekin - ohimoille on ilmestynyt uutta lyhyttä vauvahiusta joka törröttää miten sattuu. Onneksi sentään kasvaa uutta. Hiukset ovat kuitenkin selvästi ohentuneet ja niitä lähtee edelleen.

En ehtinyt satsata Prioriniin tms. valmisteeseen (onneksi), sillä minulle tarjoutui tilaisuus kokeilla Nioxin New Moms Time Out -käsittelyä Wella Studioilla. Voitte kuvitella, että kyllä vaan kelpasi ja otin tarjouksen vastaan intoa puhkuen. Suunnistin Neiti E mukanani hoitoon viime torstaina. Wellan ammattilainen Laura aloitti hoidon kuorimalla päänahkani hedelmähapolla. Jep, kyseessä elämäni ensimmäinen päänahan kuorinta ja ahh kuinka raikas olo päänahassa oli sen jälkeen. Itse kuorinta tai happo ei tuntunut juuri miltään, ehkä hieman viileältä. Kuorinnalla hiuspohjasta saatiin mahdollisimman vastaanottavainen varsinaisille Nioxin-hoitotuotteille.

Kuorinnan jälkeen pääni pestiin ja puunattiin (shampoopesu, hoitoainepesu + hieronta ja lopuksi hiuksiin ja hiustyveen jätettävä hoitoaine) hiusteni kunnon mukaan valituilla tuotteilla. Lauran mukaan hiukseni ovat ohentuneet, mutta paksut (tuotteet nroa 6). Nämä kolme Nioxin-perustuotetta riittävät jo sellaisenaan hoitamaan ohentuneita hiuksia, mutta saatavilla on myös ns. täsmätuotteita, joita minunkin päähän seuraavaksi laitettiin.Tästä siirryimme föönauspaikalle - E suhteellisen tyytyväisenä vaunuissa pötköttäen - ja alkoi hoidon seuraava vaihde. Ohimoille, jossa uutta vauvahiusta kasvaa, hierottiin omaa tuotetta takaamaan uusien hiuksien vahvistuminen. Päälaelle laitettiin varsinaista ihmeainetta - Diaboostia. Tuote lupaa tekevänsä hiuksista välittömästi paksumman tuntuiset ja kasvattavan hiusten volyymia. Ja valehtelematta näin tapahtui - ainakin siltä se tuntui ja näytti.

Nimittäin lopuksi Laura föönasi hiukseni ja ne olivat kuin uudestisyntyneet - tuuheammat, sileät ja hyvinvoivat. Edellisestä kampaamokäynnistäni ei ole kuin pari viikkoa, mutta näin silkkisen tuntuiset ne eivät ole olleet kertaakaan aiemmin. Yleensä pörröinen hiuslaatuni huutaa suoristusraudan kosketusta, niin nyt ei tarvinnut silläkään hiusta rasittaa. Ne olivat siloset ja silkkiset itsestään.

Hoito oli ns. käynnistys Nioxin-hoitojaksolle eli tuotteita on tarkoitus käyttää seuraavat 30päivää ja näin vahvistaa hiuksia ja samalla hoitaa hiuspohjaa. Kuukauden päästä voin sitten tarkemmin raportoida tuotteiden toimivuudesta ja mikä hiusten kunto silloin on. Nyt kolme päivää tuotteita käytettyäni olen ollut tyytyväinen ainakin siihen, että hiukset ovat todella puhtaat (päänahan puhdistus varmasti iso tekijä). Ne ovat myös yhtä silkkisen tuntuiset kuin hoidon jälkeen - luotto tuotteiden toimivuuteen on täällä korkealla :)Paras vielä loppuun eli saan arpoa kolmelle onnekkaalle Nioxinin 3-osaiset hoitopaketit ja hiuksia tuuhentavan Diaboostin. Ammattilainen valitsee sopivat tuotteet hiuslaatunne mukaan - how great is that? Jotta pääsette pian testaamaan tuotteita ja raportoimaan tuloksista (olisi kiva kuulla miten muilla tuotteet toimivat), niin sovitaanko arvonnan päättymisajaksi helmikuun loppu 28.2.2014.

Arvonnan säännöt:
- Olet Hyvä voittaa -blogin rekisteröitynyt lukija ja
- Osallistut arvontaan kommentoimalla tätä postausta & jättämällä yhteystietosi kommentin kylkeen


Lisätietoa Nioxinista täältä.

Huom! Postaus on kirjoitettu bloggaajan vapaasta tahdosta ja puhtaasta innosta kertoa Teille testaamastani hoitokeinosta ohentuneille hiuksille. 

Leppoisaa lauantaita, SS


34 kommenttia

 1. ehdottomasti mukana. t. toinen kaljuuntuva! :P

  VastaaPoista
 2. Luinkin tästä jo toisestakin blogista. Olen ehdottomasti mukana arvonnassa. :)

  VastaaPoista
 3. Mukana! On toiminut minullakin aikaisemmin. En vaan muistanut tuota tuotetta yhtään :) Myös kampaajalla käynti auttoi akuuttiin hätään ja nyt tuntuu, että onhan mulla vielä tukkaa päässä!
  am_kivuoti@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. äh, tuo poistui jostain syystä..
   Mukana arvonnassa! Täällä myös hiuksia lähtee järkyttävät määrät. En melkein uskalla harjata tai käydä suihkussakaan:) kriisiä pukkaa! hienoa, että sait avun sinun kriisiin!! elina.sauramaki(at)gmail.com

   Poista
 5. mäkin oon mukana! vaikka uudet haituvat onki jo hitusen alkanut kasvamaan :)

  VastaaPoista
 6. Mukana ehdottomasti, tää kaljupietu-look ei ole mun juttu :D
  johannawegelius@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Hei, mukana arvonnassa! Itse imetän kohta 5kk tytärtä ja sama hiuskriisi iskenyt! Sulla on kiva blogi, oon lueskellut melko alkuajoista asti. Jatka samaan hyvään malliin!
  elissa.joenpalo@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Mukana arvonnassa! Anna.anjala@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Mukana! Vauva 7kk ja tukkaa lähtee ihan hulluna... Postiamallalle@gmail.com

  VastaaPoista
 10. No niin, pikku vaikeuksien jälkeen jos kommentointi onnistuisi, eli mukkana arvonnassa! katariinahautsalo@elisanet.fi

  VastaaPoista
 11. Mukana arvonnassa! Ihanan näkönen tukka sulla :)
  katiautio@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Vauva puoli vuotta ja tukka sen kuin ohenee:) johanna1.saarela@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Itsellä alkoi tukka lähteä kun tyttö täytti 3kk. Paksut luonnonkiharat hiukset ovat kuukaudessa muuttuneet ihan hiirulaisen hiuksiksi, apua! Jotain tarvitsee kyllä tehdä ja kokemuksesi tästä tuotesarjasta kuulostaa lupaavalta!

  VastaaPoista
 14. Kiva blogi sulla, jäin heti seurailemaan :) Tsemppiä hiuksille!
  millamaaria1(at)gmail.com

  http://apilankukkia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 15. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vahingossa kommentti poistui. Mukana arvonnassa. Hiukset ohentuneet ja sarja kuulostaa lupaavalta!
   kirsikkahei@gmail.com

   Poista
 16. Mukana arvonnassa! :)Täällä kanssa pienen vauvan äitinä ja hiukset tosiaankin huonossa kunnossa. tuulia.rasanen@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Tää kans haluaa arvontaan mukaan! Mulla on 5kk ikäinen tyttö ja tuntuu et viimeiset pari kuukautta on hiuksia lähtenyt valtavasti :( joskuk@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Luen blogilistalla. ♥
  T. SilkkiKiehkura
  luumunkukka(at)luukku.com

  VastaaPoista
 19. Eikä, miten arvasitkin arpoa just näitä, mitä mä oon kauheesti halunnut kokeilla! Mulla on niin rupusen ruikut hiukset, että hyi, jos vaan mitään hyötyä ois näistä, niin olisin ikionnelinen ^_^ Mukana arvonnassa totta kai.
  kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Mulla on jo ennestään ohut tukka, mutta nyt kun siitä on varmaan puolet lähteny niin tuntuu ettei mitään ole jäljellä, eli kelpaisi tuotteet minullekin!
  kaipaava@hotmail.fi

  VastaaPoista
 21. Mukana arvonnassa! Poika tänään puolivuotias ja äidin päässä tukka vain ohenee.
  krista.kantokari@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Kohtalotoverina mukaan! :D
  poksinmatkamaailmaan@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Mukana totta kai, nää hiukset jos mitkä kaipaavat uljasta pelastajaansa :)
  tiinatsi@hotmail.com

  VastaaPoista
 24. mukana tottakai! Hiukseni niin kaipaavat jotain piristystä, tällä hetkellä ovat vain ohuet "hiukset" jotka roikkuvat päästäni :D
  kanit06@suomi24.fi

  VastaaPoista
 25. Haluisin kokeilla josko näistä olisi hyötyä. Monenmoiset mönjät jo kokeiltu lättäniin hiuksiin, eikä juuri vaikutusta :/

  teekoo81(ät)gmail.com

  VastaaPoista
 26. Mukana arvonnassa. Tukka ohenee täälläkin aina imetysaikana. Nyt jo viidennen kerran:)
  johanna_tissari@hotmail.com

  VastaaPoista
 27. Täälläkin yksi hiirenhäntätukkainen mukana arvonnassa :)
  myweddia(at)gmail.com

  VastaaPoista
 28. Mukana arvonnassa, tukka ohenee huolestuttavaa tahtia....
  teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

  VastaaPoista
 29. Hiukset löytyy nykyisin lattiakaivosta, joten mukana ollaan arvonnassa!:D

  Tauliina@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Mukana arvonnassa! Synnytyksestä 5 kk ja hiukset tippuu hurjaa vauhtia! sini_kivimaki(at) hotmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3