Carriwell Seamless GelWire -imetysliivit voittaa...

*Yhteistyössä Babyidean kanssa.

Ensinnäkin suurkiitos palautteista ja kommenteista blogiin liittyen <3 Kommentteja oli ihana lukea ja samalla huomata, että blogin pitäjä on lukijoidensa kanssa samoilla linjoilla mitä tulee blogin aiheisiin. Selkeästi eniten kiinnostaa perusarkea, hankintoja, E:n kasvamista, äitiyttä ym. koskevat postaukset. Lupaan kirjoitella seuraavaksi meidän kevään harrastuksista, soseruokailuista, vauvan vaatteista, talvipukeutumisesta ja meidän päivästä.

***
Jos olet vailla mitä tahansa lastenhoitotarviketta, äitiysvaatteita tai imetystuotteita, niin kannattaa kurkata MaMidean ALEt. Kaikki tuotteet ovat vähintään -20%, klik*

https://www.mamidea.com/webshop/pages.php?page=ale13-14


***

Kukas muu kuin E toimi onnettarena arvonnassa ;) Arvonta suoritettiin perinteiseen tapaan arpalipukkeilla, jotka aseteltiin Miehen uutuutta huokuvan pipon syvyyksiin. Pipo neidin eteen ja käden ohjaus kohti syvyyksiä. Ensin arpalipun maistaminen..


 Ja voittajaksi selviytyi..


Onnittelut voitosta esikoistaan odottavalle Johkulle/Bluish Beats -blogi ja nöyrin kiitos muille arvontaan osallistuneille! Seuraavan arvonnan ja jonkun huippupalkinnon aika voisi olla maaliskuulla, kun blogi viettää 1-vuotispäiväänsä. Huisia.

Otetaan ilo irti lumesta ja lisääntyneestä valosta, SS

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi <3