Minilomalle Tallinnaan

Huomenna kukonlaulun aikaan (7.30) suuntaamme kohti Tallinnaa koko perheen voimin. Olemme varanneet Tallink Starilta menomatkalle aamupalabuffetin, jos matka sujuisi siten mukavasti. Edellinen reissu Tallinnaan oli kesällä, kun 35 raskausviikkoa oli täynnä ja olot sen mukaiset. Kesäkuumalla vaapuin valaan lailla lyhyet kävelymatkat ja pidemmät mentiin taksilla. Otettiinpa kyyti satamaan nuorelta riksapojaltakin. Nyt ihan eri meiningeissä - ensimmäistä kertaa E:n kanssa yön yli reissuun. Ilmassa on enemmän innostusta kuin jännitystä.

Yritän kuumeisesti miettiä, mitä kaikkea tarvitsemme mukaan, mutta muuten reissu sujunee omalla painollaan. Tarvitsemme mukaan ainakin (tulemme ti klo 16 takaisin): 4 vaatekertaa, yöpuku, uimavermeet, oma pyyhe, viltti, jokunen helistin, Baby Björnin kantoreppu, vaippoja 20kpl, rasvaa, kosteusliinoja yms. Mitä muuta?

Varasimme perushuonetta hieman suuremman Double de lux -huoneen satamassa sijaitsevasta Tallink Conference&Spa -hotellista. Olimme samassa hotellissa kesällä eli hotelli on erittäin hyväksi havaittu. Huoneet ovat siistit ja mukavat, allasosasto saunoineen todella kiva ja aamiainen perfetto! Hotellin yhteydessä on tietysti myös kauneussalonki, jonka palveluja käytin viimeksi. Nyt vielä harkinnassa kävisinkö ehkä hieronnassa ja lakkauttamassa kynnet.

Ohjelmassa meillä on pulikointia altaassa, nukkumista, alennusmyyntiin koluamista ja syöpöttelyä. Kirjoittelen sitten reissun jälkeen, miten meillä meni. Ainoa jännitysmomentti on huomisaamun herääminen, joka tapahtuu kuuden aikaan. APUA.

Nautitaan vuoden viimeisistä päivistä, SS


Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi <3