Menovinkki: Joulukonsertti Huopalahden kirkossa

Kelien puolesta joulufiilis on vielä kateissa, sillä lumet sulivat pois heti saman illan aikana. Vinkkaankin teille tulevan perjantain 13.12. joulukonsertista tunnelmallisessa Huopalahden kirkossa Helsingissä. Kyseessä on Showkuoro Aventurin jokavuotinen Carol of the Bells -joulukonsertti. Konsertti alkaa klo 19 ja ohjelmassa on niin tuttuja kuin tuntemattomampiakin joululauluja. Lisätietoja Aventurin sivuilta.

Kälyni laulaa kyseisessä kokoonpanossa ja voin lämpimästi suositella kyseistä konserttia. Toissa vuonna olimme samaisessa kirkossa ja siellä jos jossain on tunnelmaa. Erittäin lämmin ja tiivis tunnelma kauniissa puitteissa. Eivätkä laulut ja laulajat jää yhtään puitteita huonommiksi. Viime vuonna olimme vastaavassa konsertissa Paavalin kirkossa, joka on muuten vihkikirkkomme, niin tunnelmassa ei ehkä päästy ihan samalla tasolle kuin pienessä ja tiivissä Huopalahdessa.

Joten jos kalenterissa on tilaa perjantaina, niin tässä yksi idea illan ohjelmaksi. Me ainakin suuntaamme tänne koko perheen voimin eli lapset, ne ihan pienetkin, voi hyvin ottaa mukaan. Ehkä nähdään siellä?

Aventur levitti joulumieltä Stockmannilla itsenäisyyspäivän aattona.

Terkuin, SS

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi <3