Lunta tulvillaan..

..on viimein maa! Tänään saatiin iltapäivällä nauttia oikein kunnon lumipyrystä. Niin ihanaa ja kaunista. Pääsin heti käyttämään eilen hankittua parkatakkiani ja sen supersuojaavaa huppua - toimii.

  
Jouduin ottamaan takin mustana, kun ei punaista ollut saatavilla - tylsää.

Bugaboitakin työnneltiin lumessa tänään ensi kertaa. Hyvin sujui. Huomasin, että heti tulee enemmän vastusta kun on lumi maassa. Kuinkahan raskaaksi työntöhomma muuttuu, kun (jos) maassa on kunnon lumikerros. Lumi tuli tänne niin märkänä, että sadesuojan olisi saanut laittaa vaunuun, mutta sitä ei tullut otettua matkaan.

Tuunasimme vaunuihin heijastintarraa sivuihin ja eteen.

Joulushoppailujen ja takin metsästyksen lomassa sorruin hankkimaan itselleni Tangle Teezerin (TT) ja E:lle suloisen joulupallon joulukuuseen. Jos TT ei ole tuttu, kurkkaa täältä lisätietoja. Ja siis hetkinen, miten tällaista ei ole keksitty aiemmin? Jos sinulla on pitkät hiukset ja kärsit ajoittaisesta takkuilusta, niin tämä on ihan ehdoton hankinta. Hiukset olivat niin sileät ja suorat pienen sukimisen jälkeen.

Baby´s first Christmas 2013 -joulupallo kuusta koristamaan <3

Kiitos kaikille eilisistä soseiluun liittyvistä kommenteista. Näköjään tässäkin, kuten kaikissa muissa vauva-asioissa, joku toimii toisella ja toisella ei. Pitää siis vaan kuunnella omia vaistoja ja seurailla E:n tyytyväisyyttä ja tämän äidin jaksamista ja edetä sen mukaan. Nythän esimerkiksi viime yö oli yhtä juhlaa verrattuna moneen aiempaan. Katsotaan rauhassa - ei ole tarkoitus hätiköidä suuntaan eikä toiseen.

2 kommenttia

  1. Toi takki on niin kivannäköinen :). Mukavaa, että kävitte. Pääsi playmat ja newborn babyset taas testiin. Nuo heijastimet on täälläkin to-do-listalla. Ja TT menee heti ostolistalle :). Nähdään taas pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kiva oli taas käydä, ihanat tarjoilut <3

      Poista

Kiitos kommentistasi <3