Joululahjatoiveita äidille & vaimolle

Aiemmin oli puhetta Neiti E:n joululahjoista täällä ja täällä. Nyt olisi sitten minun vuoro :)

Suhtaudun jouluun ja lahjoihin aika lapsenomaisesti edelleen, siinä missä mieheni on sitä mieltä että sovitaan mitä toisillemme annetaan, on minulle taas tärkeää, että joka vuosi on jotain yllätystä luvassa. Mikä idea siinä on, että tietää kaikki lahjansa?! Siinä mielessä lahjaintoiluni omien lahjojen suhteen on muuttunut, että enää ei se määrä vaan laatu. Mielummin yksi suurempi kuin monta pientä.

Kuva: SiluettiSpa

Kirjoitin jääkaapin ovessa olevaan lahjatoivelistaan: timantteja ja hemmottelua! ;) Timanteista mene ja tiedä, mutta hemmottelua ainakin. Mitä tahansa; kasvohoitoa, hierontaa, pedikyyriä, hivelyä tai sivelyä. En varmaan koskaan aiemmin ole osannut arvostaa vastaavaa hemmottelua yhtä paljon kuin nyt alati vähän nukkuneena kotiäitinä. Saan niin paljon energiaa ja voimia pienistä omista menoista, viime ja tällä viikolla mm. hieronnasta ja kampaajakäynnistä. Niitä lisää kiitos.

Kuva: SiluettiSpa

Kotiin eli perheen yhteisiksi lahjoiksi oli/on toiveissa sauvasekoitin ja varsi-imuri pikasiivouksiin. Molemmat silmällä pitäen tulevia soseiluja ja sormisyömisiä. Sauvasekoitin kotiutettiin KodinYkkösen tarjouksesta viime viikolla ja varsi-imuri ei taida löytää tietään pukinkonttiin, vaan metsästämme siitäkin hyvää tarjousta. Olen nimittäin just se tyyppi, joka räjähtäisi jos saisi lahjaksi leivänpaahtimen tms. :) Vempeleet on ihan ok, kunhan ne on osoitettu koko perheelle. Kotiin toivotaan siis arkea ja siisteyttä helpottavia vempaimia.

Kuva: Electrolux

Eniten odotan joululta ja jouluaatolta rauhoittumista ja aikaa perheen ja läheisten kesken. Rentoa yhdessäoloa vailla minuuttiaikataulua. Herkuttelua pitkän kaavan mukaan. Tule joulu jo! 

Millaisia toiveita teillä on pukinkonttiin?

Hyvää itsenäisyyspäivää ja viikonloppua toivottaen, SS

2 kommenttia

  1. Heips! Heitin sinua haasteella: http://limpsinlampsin.blogspot.fi/2013/12/11-kohdan-haaste.html :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos Anni! Pitää kurkata :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3