FitMom-projekti: Uudet ravinto- ja kunto-ohjelmat (vk 5/15)

Ensimmäinen kolmannes projektia takana ja pari samanlaista rupeamaa edessä. Sain uudet ohjeet niin ravinnon kuin kuntoilun suhteen, jotka vaikuttavat oikein hyviltä. Ravinto-ohjelma on aiempaa monipuolisempi ja siihen on lisätty samoja elementtejä, joita olin omatoimisesti lisäillyt jo viikko sitten. Munakasta ja vähähiilihydraattista leipää voipi ihan luvan kanssa pistellä naamariin jatkossa. Samoin leivän päällä juustoa ja leikkelettä - toki light-versioina.

Mitä kunto-ohjelmaan tulee, niin olen kerran tehnyt uuden ohjelman läpi. Aika lailla samoja lihasryhmiä käydään läpi kuin aikaisemminkin, mutta liikkeet ovat uusia. Ohjelma tuntui hieman kankeammalta (tai minä oli kankea) kuin edeltäjänsä, mutta eiköhän se tästä kun vauhtiin päästään.

Puntari tuskin on värähtänyt viikon sisään. Muutenkin koko projekti on lähipäivät ollut katkolla, sillä nyt on ihan pakko keskittyä vain ja ainoastaan lepäämiseen eli omaan jaksamiseen. Yöt ja neidin vatsavaivat menevät vaan mahdottomimmiksi päivä päivältä. Olot on tosi kurjat kaikilla kolmella. Tänään käytiin lääkärissä ja huomenna haetaan 3kk-neuvolasta vielä lisästressiä rokotteiden kautta. Kerronpa näistä ehtiessäni enemmän.

Tällaset eväät tänään, lohturuokaa miehen sanoin.

Voimia viikkoon, SS


4 kommenttia

 1. Tsemppiä teille. Kuulostaa kurjalle nuo vatsaongelmat :(.

  VastaaPoista
 2. Ihana artikkeli Vauva-lehdessä. Tuli itku. Onneksi tarinalla oli onnellinen loppu <3. Toivottavasti Ellan vatsavaivat pian hellittävät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Malin <3 Toivotaan juu, kyllä ne kuukauden sisään ainakin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3