FitMom-projekti: Laiskajaakko

Otsikon mukaisesti tämä viikko ei ole ollut projektin kannalta se parhain. Olen ollut todella väsynyt, osittain johtuen miehen yövuoroviikosta, joten energiaa ei ole ollut liikautta aitseään kuntosalille. Vaunuttelemassa ollaan kyllä käyty.

Ruokailut ovat olleet ihan mallillaan paitsi tänään. En ole laskenut päivän kaloreita, mutta täällä repsahdettiin pizzaan. Kotipizzan Frutti di Mareen, joka ei ollut kuvankaltainen juustokaloripommi, vaan todella maltillinen vähillä täytteillä - niin kuin Kotipizzassa on tapana :) Nimittäin eilinen ravintolavierailu sujui salaatin ja pari lihaviipaleen kera eli sieltä ei ylimääräisiä kaloreita kertynyt.


Viikon kuntoiluiksi kirjattakoon kolme vaunulenkkiä. Ensi viikolla taas otan itseäni niskasta kiinni ja panostan salitreeniin.

Nyt tämä suuntaa katsomaan Leijonasydäntä.

Sunnuntaita, SS

4 kommenttia

 1. Ei kannata olla yhtään huonona vaikka välillä vähän hemmottelisi itseään (myös) ruoalla. :-)

  Mulla on ainakin kilot karissut aika kivasti ihan vain herkuttelemallakin: raskauksia ja imetyksiä kolme vuotta putkeen, ja sitten juoksua kahden vintiön perässä. Tosin niin on karissut kuntokin. :-/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sunnuntaina tuli vähän oltua, muttei enää kun ruotuun palaaminen piti :) Uskon, että kilot lähtisivät lähes itsestään ajan kuluessa, kun liikkuminenkin koko ajan kasvaa, mutta herkuttelustoppi oli saatava jo aiemmin ja muutenkin palattava säännölliseen ruokarytmiin,niin tämä projekti on siihen loistava motivaattori.

   Poista
 2. Oon lukenut blogiasi jo hyvän tovin, oonkohan aijemmin kommentoinutkaan... Mutta erityisesti tähän kuntoprojektiin liittyen haluaisin kuulla enemmän tämän projektin taustoja! Eli mistä oot saanut kunto- ja ruokaohjelmat, ja mitä niihin sisältyy suurin piirtein (niissä rajoissa, mitä saat kertoa). :) Ja muutenkin mielelläni lueskelen kuulumisia tämän projektin suhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin tehdä oman postauksen aiheesta. Kertoa vähän tarkemmin ravinto-ohjelmasta ja projektista pääpiirteittäin. Kirjoittelen aiheesta viikottain, niin se on mullekin ns. "päiväkirja" projektista :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3