Fit Mom - kyytiä raskauskiloille

Olen vahvasti siinä uskossa, että energiaa ja aikaa riittää aloittaa kroppa kuntoon -projekti. Tällä tavoittelen noin viiden kilon painonpudotusta ja lantion, vatsan sekä reisien kiinteytystä eli pienentymistä - suomeksi paluuta raskautta edeltäneeseen aikaan. Kerroin aiemmista liikuntatottumuksistani täällä. Tämä mamma tahtoo taas kiipeilemään  ja talven tultua hiihtämään.

kuva

Jotta teen kaiken oikein ja ravintopuoli on kunnossa olen aikeissa osallistua BodyCampin FitMom -vastasynnyttäneiden valmennukseen. Valmennusta vetää itsekin elokuussa synnyttänyt Mari Kasvi ja treenit alkaa 15.10. Vielä pari viikkoa aikaa ottaa jalat alle ja perääntyä tai valmistautua haasteeseen ;)

Lyhyesti kyse on tästä:

 • kesto 15 viikkoa, sisältäen; nettivalmennuksen, räätälöidyt treeniohjelmat kotiin ja salille sekä ravinto-ohjelmat (huomioitu kotiäitiys ja imettäminen) - ohjelmia päivitetään 5 viikon välein 
 • suunniteltu yhteistyössä lastenlääkäreiden kanssa
 • Facebook-ryhmässä vertaistukea ja kokemusten jakoa
kuva

Tuntuu, että tämä olisi juuri se keino jolla saan itseni liikkeelle. Torstaina on synnytyksen jälkeinen jälkitarkastus eli jos siellä kaikki ok ja lääkäri näyttää vihreää valoa, niin ilmottaudun treeniryhmään. 

Miten olet palautunut synnytyksestä/raskaudesta? Omin voimin vai hyödynsitkö ammattilaista?

4 kommenttia

 1. Tsemppiä sporttailuun! Olen tekemässä vastaavaa postausta nyt raskausajan liikunnasta ja ruokavaliosta. Pisti hymyilyttämään, kun postauksesi tuli ulos. Sama aihe, eri vaihe ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) juu, katsotaan kuin tytön käy kun alkaa tositoimet!

   Poista
 2. Minäkin ilmoittauduin mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, kiva :) Katsotaan millasta ohjelmaa ja ruokavaliota on luvassa. Kävin viikonloppuna täyttämässä esitiedot itsestäni.

   Poista

Kiitos kommentistasi <3