Vauva vesillä & ravintolassa

Ihana viikonloppu takana! Ai että. Kesää ja aurinkoa tulee niin ikävä, kun säät tästä kylmenevät ja muuttuvat sateisiksi. Tuntuu, että vauva-arki alkaa asettua urilleen ja pystymme (lue:jaksamme) puuhata kaikkea mitä ennenkin. Tyttö on pian kuukauden ikäinen ja kasvanut hurjasti. Hän selkeästi juttelee, iloitsee ja ähisee päivittäin. Kiukkuaakin :) Vaatekoko 44 on jäänyt pieneksi ja osa 50 koosta on pinkeitä.


Mutta siis viikonloppuna pääsimme kuin pääsimme veneelle koko perheen voimin. Varpajaisiltakin sujui typyn kanssa kivasti hyvässä seurassa, joten lauantaina olimme enemmän kuin valmiita puuhaamaan yhdessä jotain kivaa. 


Typy oli hukkua pelastusliiveihinsä, mutta kun kaikki säädöt oli kiristetty tiukimmalle, liivit tuntuivat erittäin turvallisilta. Hän otti ja päätti nukkui koko reissun ajan, vaikka välillä siirryttiin liiveistä Manducaan ja käytiin kävelyllä Stora Herrön näköalatornilla. Eilen mukava viikonloppuohjelma jatkui, kun saatiin laitettua ristiäiskutsut postiin, siivottua ja iltapäivästä suuntasimme Klaus K:n Toscanini-ravintolaan typyn ekalle ravintolareissulle juhlistamaan tätini avioitumista. 

Kun ensin hoidettiin tytpyltä pahimmat mahavaivat pois, vaihdettiin kahdet vaipat ja syötettiin hotellihuoneessa, niin hän oli valmis astumaan ravintolan valoihin ja meteliin. Uni tuli aika pian ja hän heräsi vasta kun oltiin päästy jälkiruokaan. Saimme nauttia rauhassa ruoista ja keskustella aikuisten juttuja. Täydellistä. 
Tällä lookilla julistettiin isotätiä.

Mukavaa viikkoa, SS 


1 kommentti

Kiitos kommentistasi <3