Onnellinen

Päällimmäinen tunne juuri nyt. Monena päivänä viimeisen kuukauden aikana. Olo on niin onnellinen, että sen soisi jatkuvan aina.

<3

Kävin eilen shoppailemassa ja etsimässä mekkoa ristiäisiin - tuloksetta. Autoa ajaessa olo tuntui niin onnelliselta. Onnellisemmalta kuin koskaan aiemmin. Ihana pieni tyttö ja rakas mies kotona hääräämässä ja minulla pari tuntia omaa aikaa. Kaikki tekeminen ja oleminen tuntuu nyt erilaiselta. Pieni hetki omaa aikaa tuntuu taivaalliselta, mutta ei ole hetkeäkään ettei pieni ihminen olisi mielessä.

Aina kun ajattelen tätä onnea mikä meille suotiin on kyyneleet lähellä. Olen niin kiitollinen ja samalla surullinen niiden puolesta, joille ei käy näin onnekkaasti. Kuka sen lopulta määrää ken saa lapsen ja ken ei?

***
Matkalla neuvolaan törmäsimme näihin..
Neuvolakäynneistä on tullut vauvan voinnin seuraamisen lisäksi parisuhdeterapiaa. Neuvolatädin kautta on helppo kertoa omasta väsymyksestä ja mainita siitäkin jos puolisossa jokin ärsyttää ;) Perjantainen käynti oli erittäin onnistunut oman jaksamisen, vauvan voinnin ja parisuhteen kannalta.

Viime tekstissä pohdinkin, kuinkahan paljon tyttö on kasvanut ja melko lähelle veikkasin. Täällä painetaan jo 3810g ja kasvuvauhti on ollut jopa 300g  viikossa. Pituutta oli parissa viikossa tullut 2,5cm, ollen nyt 52cm. Jänteväksi ja seuralliseksi tytöksi häntä kehuttiin ja kehotettiin jatkamaan samaan malliin syömisen ym. kanssa. Seuraava käynti onkin ensimmäinen läkärineuvola ja saamme Rota-rokotteen, jos ja kun sen aiomme ottaa. Eiköhän me oteta.

Pyöreimmät posket <3
Ihanaa sunnuntain jatkoa, SS

6 kommenttia

 1. Meillä on näköjään sama neuvola, näinköhän sama neuvolatätikin :). Mies teki myös tuttavuutta noiden hassujen tyyppien kanssa. Sai melkein suukkomuiskauksen toiselta. Tais olla naispuolinen, sillä minä puolestani sain mulkaisun ja päänheilautuksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asutaan niin lähekkäin, että sama on :) HAHA, me saatiin osaksemme tuijotusta. Aika liuta oli läheisten päiväkotien ja koulun lapsia eläimiä ihmettelemässä.

   Poista
 2. Ai että miten suloinen pieni tyttö :) mistä olet löytänyt tuon hiuspannan, olen omalle tytölle yrittänyt löytää mutta ei ole tullut vastaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) kiitos! Raskauskeijusta on tuo panta, http://www.raskauskeiju.fi/index.php?tr=266.
   Kaksi uutta tilasin Jenkeistä, http://www.princessbowtique.com/index.php?p=home - tulivat viikossa.

   Poista
  2. Kiitos linkeistä, täytyy heti tutustua niihin kun tyttökin nukahti sopivasti :)

   Poista
 3. Voi kun on söpö,! Ihana tuo newbie mekko :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3