Neuvolassa & viime päivien puuhailut

HipHei väsymys, täällä on piristytty :) Mies on ollut vapaalla viimeiset kolme päivää, joten ollaan puuhailtu yhtä ja toista. Näihin päiviin mahtuu vain yksi yö ja päivä masuvaivojen itkeskelyä. Peukut pystyyn, että vaivat taantuisivat nyt kun minulta loppuivat antibiootit.

Kävimme keskiviikkona neuvolassa, kun neidillä ikää 2,5 viikkoa, ja paino oli noussut hienosti 200gramman viikkotahtia, ollen 3240g. Pituudessa lähenee maaginen puoli metriä, kun nyt oltiin 49,5cm pitkiä. Ihot ja navat siistit ja vekkuleita ryömimis- ja kävelytaitoja neiti taas esitteli neuvolatädin avustuksella meille. Jatketaan samaan malliin ja seuraava tarkastelukäynti varattiin kahden viikon päähän. Hups, sillloin ollaan jo yli kuukauden ikäisiä.

Rakkaat otti päivänokoset shoppailureissulla. Pienempi rakas kaikkiaan 4 tuntia!!

Neuvolakäynnin jälkeen suuntasimme Jumboon shoppaamaan tälle kotiäidille (kuulostaa niin oudolta puhua itsestä kotiäitinä) uutta vermettä ja mieltä kohottavia tarvikkeita (lue: uusi ilmettä piristävä huulipunasetti rajauskynineen ja siveltimineen).

Vielä on lantiota, vatsaa ja reittä sen verran jäljellä, että housujen kokeilut jätin suosiolla väliin. Oma paino on pudonnut jo 13 kiloa, mutta vielä olisi 6-7 kg jäljellä. En ota kiloista stressiä, tiedän että ne lähtee kun vaan pääsen paremmin ja enemmän liikkumaan. Mutta joudun siis kulkemaan vielä kuukausia? äitiyshousuissa. Vaatehankinnat käsittivätkin pari uutta paitaa, pari syksyyn sopivaa villamyssyä ja rennon mekon. Neidillekin löytyi kuulosuojaimet ja yritin metsästää ristiäismekkoa, mutta niitä oli tarjolla olemattoman vähän. Vinkkejä, mistä löytyy pienten tyttöjen juhlamekkoja?


Kaksin typyn kanssa vaunulenkillä. Melko rauhassa saa olla rannalla tähän aikaan syksystä :)

Viikonloppua vietetään typyn kanssa kaksin, kun mies on koko päivän kestävissä iltavuoroissa pe-su. Hetki sitten käytiin vaunuttelemassa ja nyt tyttö nukkuu tyytyväisenä pihalla. Illalla saadaan ehkä vieraita, huomenna kärrytellään kummitädille kylään ja sunnuntaina saadaan lisää vieraita, joten eiköhän se tästä ala. Puolitoista vuotta olisi äidillä ja tyttärellä aikaa puuhailla ja puhista :)

8 kommenttia

 1. Fredrikinkadun fiilingistä ja kampin 3kerroksesta muutamastakin eri liikkeestä! Samoin zaralla on joskus jotain ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä! Freda ei olekaan tuttu ennestään :)

   Poista
 2. Kävin juuri äsken Martinsillan uudistuvassa ostoskeskuksessa ja siellä ylhäällä oli ennen näkemätön liike (minulle ainakin) nimeltään Lastenhuone. Kaikkea ihanaa tapeteista vaatteisiin. Kannattaa tsekata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, siellä on ihania sisustusjuttuja ja tarvikkeita vauvoille ja lapsille. Vaatteita en ole huomannutkaan..

   Poista
 3. Ja jos et kerkiä shoppailee kauppoihin niin sellane nettikauppa ku next on aivan ihana lastenvaatteiden osalta... Tavarat toimitetaan briteistä kotiovelle muutamassa päivässä ilman toimitusmaksuja. Suosittelen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin tutustua, kun monessa paikassa en ainakaan ehdi rampata :)

   Poista
 4. Jos ei välttämättä ihan perinteistä kastemekkoa halua, niin täältä löytyy mielestäni varsin kauniita vaihtoehtoja:)

  http://www.annival.fi/epages/annival.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20120802-11092-130466-1/Categories/Muotia-ennen-vanhaan

  http://tanssivalanka.mycashflow.fi/product/134/kastemekko-haltijan-halaus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa todella kauniita! Suurkiitos :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3