Juhlamekko löytyi!

Kiitos Teille ihanille mekkovinkeistä, joita taannoin kyselin. Mekko löytyi tiistaina, kun piipahdimme koko perheen voimin Kampin 3. kerroksessa. Pikkuväki-liikkeestä löytyi juuri sen tyylinen mekkounelma, jota olin typylle suunnitellut. Mekko on väriltään shampanja ja erittäin juhlavaa kangasta. Aivan ihana!

Ostin mekon koossa 56, niin on ainakin sopiva kuukauden päästä ja jos on vielä iso, niin pitää ottaa muutama ommel sisään kainaloiden alta. Mekko on muuten Kinderit:n.

Typyn ensimmäinen juhlamekko <3

Ja sitten piti tietenkin löytää mekkoon sopivat pääkoristeet.. Vauvojen pääpantoja olen metsästänyt kesästä asti ja niitä ei tunnu löytyvän mistään. Google pelasti lopulta. Tilasin kuvien pannat Jenkeistä. Saahan nähdä milloin saan ne, sillä toimitusajaksi sanottiin 2-4 viikkoa..


Ensimmäinen malli on hieman hillitympi ja sopinee hyvin ristiäisiin mekon kaveriksi. Näyttävämpää pantaa voi taas hyödyntää vauvakuvissa yms. Ilmassa alkaa olla merkkejä siitä, että överiksi menee tällä äidillä neidin pukeminen :)

Kuulumisia. Päivät menee vauhdilla ja vaihdellen. Toisina päivinä maha aiheuttaa itkua enemmän ja toisina päivinä seurustellaan ja ollaan niin tyytyväistä tyttöä että. Eilen väläyteltiin ensimmäisiä veikeitä hymyjä. Ei tosin äidille vaan neuvolasta saadulle hymynaama-julisteelle. Mutta sain kun sainkin ikuistettua hymyn ja lähetettyä miehelle töihin iloiset terveiset kotoa.

Mahavaivoja olemme hoitaneet siten, että jätimme D-vitamiinin pois. Seuraavaksi jätimme pois Rela-tipat. Typy ei ole enää niin itkuinen, mutta ilmaa mahaan kertyy edelleen. Onko se sitten normaalin verran vai paljon, vaikea sanoa. Apteekista on haettu Gefilus-tipat, jotka aloitamme tänään. Niissä on sekä D että maitohappo samassa. Kaappiin on varattu sekä Cuplaton että Disflatyl mahdollisia tulevia mahaväänteitä varten.

Otettiin viikonloppuna Stokke Newborn Set käyttöön ja tyttö on muutamia kertoja istunut siinä. Yhden aamupalan olemme päässeet nauttimaan siten, että kaikki kolme tönöttää saman pöydän ääressä. Hän viihtyy tuolissa max 15 minuuttia. Pyrimme pikkuhiljaa totuttamaan häntä istuimeen, Manducaan ja leikkimatolle.

Stokke Newborn Set herätti ihmetystä.

Huomenna mies viettää varpajaisia. En ole tästä kovin innoissani, mutta eipä auta asiasta valittaakaan. Kyllähän hän on vapaailtansa ansainnut. Hirvittää vaan oma jaksaminen, kun taukoja ei ole luvassa huomenna lainkaan. Eikä varmaan lauantainakaan ennen iltapäivää. Mutta kyllähän me typyt pärjätään, kun vaan keksin miten saan tytön päivällä nukkumaan ja siten itsellenikin uniaikaa. Hän kyllä nukkuu, mutta pitää olla liikkeessä koko ajan ja silloin ei tule minun nukkumisesta mitään.

Mukavaa loppuviikkoa, SS 

P.S. Katsotaas, miten käy lauantaille suunnitellun koko familyn veneretken kanssa ;) Alkaa olla viimeiset kivat kelit siihen puuhaan ja pitäähän typyn päästä testaamaan hänelle hankittuja pelastusliivejä.

4 kommenttia

  1. Moi! Meillä kans pojalle tuli neuvolasta saaduista d-tipoista kovat masuvaivat ja sitten vaihdettiinkin noihin gefilustippoihin. Meillä kyl huomas heti että ne sopi ja mahavaivat helpotti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä nyt viikon verran ollut Gefilus käytössä ja ainakin tuntuu masuvaivat rauhoittuneen. Aloitettiin myös Disflatyl tipat..

      Poista

Kiitos kommentistasi <3