Hoitolaukuksi valikoitui..

Converse Tasche -olkalaukku nahkaisena. Pohdin tulevaa hoitolaukkua useampaan otteeseen ja sain pari vinkkiäkin, kiitos! Lopulta kilpasilla olivat Brion ja Stokken hoitolaukut, mutta nähtyämme Stokken livenä ei se enää täyttänytkään kriteerejä. Eikä Briokaan, kun myyjä kertoi sen olevan samaa kokoluokkaa Stokken kanssa. Monen muun urheilubrändin vastaavat olkalaukut karsiutuivat pois, kun ne olivat yksinkertaisesti pieniä ja etenkin syvyyssuunnassa taskuja ei juurikaan ollut. Conversen laukku on täydessä mitoituksessaan erittäin tilava.

Kuten huomaatte, meillä laukun hankinta oli yhteinen projekti, että päästiin toivottuun - molempia tyydyttävään - lopputulokseen.

Mitä toivoimme hoitolaukulta?
- useita taskuja / lokeroita
- riittävän kokoinen, olematta liian iso ;) (mukaan ei tarvitse mahtua viikonlopun varusteet, mutta parit vaihtovaatteet, tutit, pullot, ruoat, vaipat yms. ja sivutaskuun äidin / isän pikkutavarat eli lompakot ja puhelimet)
- edellä mainittujen lisäksi vähintään yhtä tärkeäksi kriteeriksi nousi laukun sopivuus meille molemmille
- ei haittaa ollut siitäkään, että sille on ns. hoitolaukkuvaiheen jälkeen myös muuta käyttöä

Laukkuun on tarkoitus hankkia vielä mukana kuljetettava hoitoalusta sekä termospussukka kylmälle/kuumalle juomalle. Ainakin Vauvapop ja suurimmat marketit myyvät hoitolaukkujen lisätarvikkeita.

Converse Tasche -olkalaukku valkoisena - kuva Stockmann


Olimme liikkeellä alennusmyyntien aikaan, niin meitähän onnisti oikein kunnolla, sillä Marimekon Weekender -laukku oli alennuksessa -50%. Tämä laukku puolestaan ajaa täydellisesti viikonloppureisun tarpeet ja kulkee sekin kätevästi vaunujen aisassa. Myös tälle laukulle on jo löytynyt käyttöä, sillä se on tuttu näky rouvan käsipuolessa rannalla ja veneretkillä.

Marimekko Weekender -laukku punaisena - kuva Marimekko

Kunhan toivun viikonlopun juhlista ja sitä edeltäneistä illanvietoista teen postauksen tehdyistä hankinnoista, vauvan kotiintulovaatteista ja mitä muuta on tarkoitus varata mukaan sairaalaan. Lepäsin eilen koko päivän ja tänään jatkan samalla linjalla - tuulettimen äärellä tv:tä katsoen ja kirjoja lukien.

Huomenna on vuorossa taas neuvola ja luulen, että vauva on hieman laskeutunut. Koko ajan painaa rakkoa ja ylävatsaan rintojen alle on tullut hieman enemmän tilaa. Tai sitten tämä on vaan malttamattoman toiveajattelua..

4 kommenttia

 1. Kivannäkösiä! Munkin pitää ostaa joku laukku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) kiitos! Kyllähän noita vaihtoehtoja on, Bugaboollakin oli yksi hyvä, mutta hinta oli liian korkea..

   Poista
 2. Tosi kiva tuo hoitolaukku. Me otettiin Emmaljungan laukku niin on sitten sävysävyyn yhdistelmien kanssa. Ja ostin muuten myös tuollaisen Weekenderin pari viikkoa sitten. Tosin sairaalalaukuksi (mahtuu varmasti kaikki tarpeellinen mukaan) ja vihreänä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Weekender lähtee mullakin sairaalaan :) on todellinen tilaihme, mahtuu mukaan yhtä ja toista!

   Poista

Kiitos kommentistasi <3