Hemmotellen hoitolassa

Pakko vinkata pk-seutulaisille odottajille ja äideille Lauttasaaressa sijaitsevasta Organic Spirit -hoitolasta. Kävin viime viikolla ensimmäisen kerran tunnin hoidossa ja oli mitä mahtavin rentoutusmuoto! Olin aivan sekaisin hieronnan jälkeen; hyvä että silmät pysyivät auki ja päässä pörräsi. Toivuin hieronnasta nukkumalla parin tunnin päiväunet. Tosin oloni jatkui kummana koko viikonlopun - veri taas virtasi ja ärtyneitä (tulehtuneita) jumeja oltiin stimuloitu.

Tunnin hoitoa edelsi lyhyt haastattelu, miten raskaus on edennyt, mitkä osat vartalosta ovat hoitoa vailla ja millainen yleinen vointini on ollut. Hieronnassa keskityttiin niska-hartia-selkä -alueen lisäksi lonkkiin. Pieni hetki käytettiin myös käsien turvotuksia vähentävään stimulaatioon.

Hierontapeti, johon asetuin kyljelleni, oli kuin taivas! Täydellisen muotoiset tyynyt tukemassa kehoani siten, ettei mitään paikkaa kolota. Autuus. Varasin viime viikon hoidon jälkeen heti uuden ajan tälle päivälle. Koska edelisellä kerralla paikkani selkeästi ärtyivät enemmän kuin olisi ollut tarpeen, tällä kertaa hoito tehtiin hieman lempeämmin ottein. Käsittelyyn pääsivät lonkkien ja selän lisäksi kädet, kaula, kasvot ja pää. Hemmottelua isolla H:lla. Hoidon jälkeen ei tietoakaan huonosta olosta tai huimauksesta, vaan mukavan rentoutunut ja hyvinvoiva keho. Varasin vielä yhden ajan ensi viikolle, jos se jäisi viimeiseksi hetkeen..

Hoitolassa tarjotaan mm. seuraavia hoitoja:

 • Raskausakupunktiota ja -hierontaa
 • Synnytyksen jälkeistä palautumista edesauttavaa hierontaa ja hoitoa
 • Vauvahierontaa, mm.koliikin hoitoa
 • Raskausjoogaa ja äiti-lapsi -joogaa

En voisi ajatella parempaa ajankohtaa pienelle hemmottelulle, kun ihan raskauden loppumetreillä. Hetkellistä hyvää oloa osaa arvostaa ihan eri lailla kuin aiemmin. Tiedän nyt myös mihin suunnata, jos synnytyksestä toipuminen venähtää ja jos (kun) niskani kipeytyvät imetyksestä.

Miten olet hemmotellut itseäsi raskausaikana?

2 kommenttia

 1. Heippa, muistatko mikä oli hierojasi nimi, jolla kävit tuolla? Tekisi mieli mennä, kiitos suosituksesta! -Hanna rv 34+1 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Olen käynyt Annilla kolmesti ja lämpimästi suosittelen :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3