Viikonloppu yhtä juhlaa

Kuten aiemmin kerroin, niin perjantaina minulle järjestettiin vauvakutsut. Ajankohta oli sovittu minun kanssa jo aiemmin, niin järjestäjien ei tarvinnut miettiä minun menoja, joita onkin hurjasti tälle kesälle. Ei yhtään mitään. Toki kotikin piti saada siistiksi ja marjaisa pavlova pöytään, niin ei ajankohtaa voitu täysin yllätykseksi jättää.

Perjantaina kuuden aikaan meille alkoi lappaa ystäviäni. Melkein kaikki joiden odotin ja toivoin tulevan pääsivät paikalle. Mennä viipelsin sellasessa tunnemyrskyssä alkuillan, että lauseet jäi kesken, naamaa vääntelin kummasti ja puhelin höpöjä. Olin niin otettu ja jollain tapaa jännittynyt, vaikka paikalla oli vain läheisiä ystäviäni. Juhlan aihe on niin liikuttava ja sydäntä syvältä riipaiseva <3

Vauvakutsut olivat yhtään kaunistelematta juuri sellaiset mitä toivoinkin. Ei mitään höpötihömppää (vauvanruokien maistelua, kakkavaipan vaihtamista jne.), vaan PALJON herkkuja, yhdessäoloa ja jutustelua, käsihoito - aaahh - ja kivoja vauvaan liittyviä pieniä juttuja - syntymäajan, nimen, mittojen arvaamista.

Herkullisia tarjottavia 
Pavlova, NAM!
Upean näköisiä ja suussa sulavia Cake popseja - wau!
Ja tietenkin - vaippakakku! ;)

Tuleva isi on muuten ainoa joka veikkaa tytön syntyvän heinäkuun puolella. Muilta osin arvaukset ovat lasketun päivän ja 15.8. välissä. Oma veikkaukseni on 7.8. Nimiäkin arvailtiin, mm. Leona, Iines, Kirsti, Onerva, Eevi ja Ella.

Ihana, rentouttava ja mukava ilta - kiitos ystävät rakkaat <3

Lauantaina taas vietimme miehen kanssa yhteisen taipaleemme 10-vuotisjuhlapäivää <3 Liikutuin kyyneliin perjantain vauvakutsuilla, lauantaina se meni suorastaan parkumiseksi, kun sain mieheltäni kirjeen & lahjan. Päivä oli kaikin puolin onnistunut - maukasta ja taidokasta ruokaa ravintolassa, yhdessäoloa, hemmottelua ja aikaisin nukkumaan. Täydellistä.

10-vuotisjuhlapäivän kukat mieheltä


Pssst. jäljellä 8 työaamua - jippikaijeyjey!!

1 kommentti

  1. Mikähän mulla on kun pillahdin itkuun vain lukiessani tätä kirjoitusta. Oon vaan niin iki-onnellinen teidän puolesta et sydän on pakahtua. Rakkaat!!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3