Vaihtelevia tunnelmia

Viikonloppu on ollut yhtä tunteiden vuoristorataa - iloa, surua, itkua, kiukkua, ärtymistä, naurua. Enemmän noita negatiivisia. Mukavimpiin hetkiin on kuulunut myös tällaista:Eilen ihanien ystävien kanssa päivänviettoa aurinkoisessa kesä-Helsingissä. Käsittämättömän paljon ihmisiä liikkeellä! Reittimme kulki Kampin - Esplanadin puiston - Kauppatorin - Kaivopuiston kautta Mattolaituriin ja takaisin. Tällä välillä näimme jos jonkinmoista tapahtumaa - oli Suomi-Amerikka seuran juhlintaa, katulätkäturnaus, polttareita, Samba-kulkuetta jne.

Lauantai-ilta meni kävelymatkoista (ratikalla väli Kauppatori-Kaivopuisto) toipumiseen. Varjossa ehti tulla vilukin ja tänään on ollut hieman flunssainen olo. Toivottavasti jää yhden päivän vitsaukseksi, sillä ensi viikolla on yhtä ja toista menoa. Sijaiseni aloittaa huomenna, joten töissäkin pitää olla hieman skarpimpana ja jaksaa perehdyttää hänet tulevien työtehtävien pariin.


Tulevaa isukkia myös muistettiin viikonlopun aikana. Hän sai kokoamani isyyspakkauksen ja oli siitä selvästi mielissään <3

2 kommenttia

  1. Meilläkin lahjottiin tulevaa iskää tänä viikonloppuna isyyspakkauksen muodossa! Ihanalta näyttää tuo kokoamasi pakkaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Pakkauksen saaja oli kovin ihmeissään, kun paketin hänen eteensä kiikutin. Lopulta minä taisin olla liikuttuneempi kuin tuleva isukki :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3