Imetysliivien aarreaittaPohdin taannoin, millaisia imetysliivejä hankkisin ja hankinko imetykseen tarkoitettuja muita vaatteita. Kyselin teiltä vinkkejä ja kokemuksia, joita sainkin kivasti. Kiitos niistä. 

Carriwellin liivejä suositeltiin useamman toimesta, samoin perusliikkeiden (KappAhl, Lindex, Change) tarjontaa ja saivat Bravadotkin kehuja, joista olin alun perin kiinnostunut. 

Bravadon Body Silk Seamless -liiveissä minua houkutti niiden miellyttävän näköinen materiaali, liivien malli, joka on sporttiliivin ja normaalin liivin välistä, liivien tukevuus, vaikkei kaaritukia olekaan sekä riittävä toppaus, jotta rinnan päät ei ole täysin esillä ja pullistele paidan läpi. Nämä aiemmin tilaamana Carriwellin äitiysliivit olivat ihan yhtä tyhjän kanssa, kuin ei olisi ollut liivejä lainkaan.Hinta Bravadon liiveillä on Suomessa ollut lähes 50€, joten aika pian suuntasin sormeni Googleen ja aloin metsästää edullisempaa ostopaikkaa netin syövereistä. Nettisurffailun seurauksena löysin NursingBra-Shop.com-verkkokaupan Briteistä, jossa liivien hinta on noin 30€ / kappaleelta. Tein tilauksen toissa viikon perjantaina – tilasin liivit mustina ja ivoryna, ja lähetti toi ne postilaatikkooni eilen. Liivit vaikuttavat todella hyviltä! Juuri sellaisilta, mitä niiden toivoinkin olevan. Tukevat, joustavat, pehmetä, miellyttävät jne. Niitä voisi käyttää jo nyt – varmaan siirrynkin niihin äitiysloman alettua.

EDIT eli koon valitsin tämän kokotaulukon mukaan, ja valitsin M-koon. Normaalitilassa S olisi riittänyt, vaikka en ihan poveton olekaan. M-koko on nyt hyvä ja materiaalin/muotoilun ansiosta niissä on myös kasvuvaraa parin koon verran.

En tietenkään vielä osaa sanoa liiveistä mitään imetyskäytössä, siihen palaan myöhemmin, mutta näppärältä vaikuttaa imetyksessä käytettävä liivien ”läppä”.  Voin siis suositella muillekin Bravado imetysliivien tilaamista Briteistä. Toimitus kestää reilun viikon, mutta säästö on tuntuva. Ajattelin pärjätä näillä kaksilla alkuun ja laittaa sitten uutta tilausta sisään, kun tarvetta tulee. Oli samaisessa nettikaupassa monia muitakin merkkejä.

Terveisin onnellinen imetysliivien omistaja :)

9 kommenttia

 1. Minä olen miettinyt myös tuota imetysliivi asiaa kovastikin. Että missä vaiheessa niitä uskaltaa ostaa (jostain luin että vasta viimeisen raskauskuukauden aikana) ja minkä kokoiset sitten ottaisi (jostain luin myös että kannattaa ostaa yhtä kokoa suuremmat kuin mitä on sillä hetkellä tarve). Eli ostitko sinä juuri tähän hetkeen sopivat vai onko niissä kasvun varaa? Tuo nettisivu kuulostaa vierailun arvoiselta, kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti mainita koostakin - lahopää unohti :) Eli siksikään en muunlaisia liivejä kuin näin joustavia olisi uskaltanut etukäteen ostaa, kun ei tiedä vielä miten rintavarustus paisuu maidonnousun myötä. Otin Bravadot koossa M (normaalisti S riittäisi) ja ne tuntuvat siltä, että varaa kasvuun on n. yhden, kahden koon verran. Aika hyvä kokotaulukko liiveistä löytyy netistä, jonka mukaan omanikin uskalsin tilata.

   Poista
 2. Hyvä kun vinkkasit tuosta nettisivusta! Itselläkin ollut aikomusta tilata liivit ulkomailta, ihan vaan säästääkseni selvää rahaa! Taidampa tällä kertaa mennä sieltä, mistä aita on matalin ja laittaa tilausta sisään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu! Tämä oli minusta vinkkaamisen arvoinen asia :) ja tosiaan siellähän on vaikka mitä liivejä tarjolla.

   Poista
 3. Kiitos tästä postauksesta! Nyt taitaa tämäkin mamma laittaa nuo liivit tilaukseen! :)

  VastaaPoista
 4. Muistaakseni näissä oli reilut koot. Mä tilasin tälläset viime raskaudessa mut hukkasin johonkin tässä välissä! :P On kyllä PALJON paremmat ku mitkään muut imetysliivit! Esim noi Carriwelit oli ihan "narut" näiden rinnalla :) Mä aloin aika pian käyttään imettäessä ihan normirintsikoita ja hyvin toimi niinkin.

  VastaaPoista
 5. Mä ainakin tarvitsin kahta kokoa: loppuraskaudesta jo sitä hiukan pienempää (mulla M, kun vanhohen liivien kaarituet alkavat painaa), sitten alkuimetyksestä kun rinnat turvahtaa kokoa isompaa (mulla L), ja sitten taas vähän myöhemmin kun maidontuotanto tasaantuu ja rinnat pienenevät, menee taas se pienempi koko. Mä muuten käytän seksikkäästi edelleen noita mun Bravadoita (yht. 10 kpl) koti- ja vapaa-ajan liiveinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kans M ja L kokoja - M on parempi. Olen liivit päällä yötä päivää ja tällä hetkellä mulla on kolmet Bravadot ja kahdet muut imetysliivit. Parit vielä pitäisi tilata. Huomaan muutenkin, että menevät aika nopeasti nukkaisiksi kun liivejä tulee pestyä niin usein. Ei nukka tietty mitään haittaa, mutta miltähän näyttävät 4-5 kk imetyksen jälkeen.. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi <3