(Työ)motivaatio, mihin katosit?

Huhhahheijaa kun on vaikea keskittyä töissä. Ajatukset ei pysy yhtään kasassa, vaan mieli harhailee ja haaveilee muun muassa:

Kuva Babyshop.com
Vauvan tarvikkeet. Aivan myyty Skip Hop -tuotteisiin, etenkin Treetop-malliston mobile ja leikkimatto ovat mieleeni.


Kuvat Storsak.com


Storsakin hoitolaukut. Tyylikkäimpiä hoitolaukkuja mitä on vastaan tullut. VALITETTAVASTI myös kalleimpia. Ehkä hoitolaukun suhteen toimisi myös hyvin joku kiva olkalaukku, kun nuo perushoitolaukut eivät oikein innosta.. Hoitolaukkuvinkkejä otetaan mielellään vastaan! :)

Kuva Infurn.com

Lasten/vauvanhuoneen sisustus. Ihania juttuja olisi vaikka millä mitalla, mutta mihin tila ja budjetti antavat myöten, onkin sitten toinen kysymys. Nyt olen ihastunut Charles Eamesin RAR-tuoliin.

Tällä viikolla on tarkoitus aloittaa ystäviltä saatavien, lainattavien ja hankittavien tavaroiden ja vaatteiden kotiuttaminen. Olen sopinut kahdet treffit, jolloin menen / menemme penkomaan ystävien aarteita. Pinnasänkykin pitäisi noutaa heti vaan ehtiessämme. Ensin kuitenkin raivattava tilaa vaatehuoneeseen, jotta tavarat mahtuvat sinne säilytykseen.

Tässähan alkaa ihan innostua kaikesta hömpästä. Ystäviltä tuntuu löytyvän yhtä ja toista ja he ovat niitä hyvin auliisti meille tarjonneet, joten omat hankinnat ovat olleet 30 viikkoa enemmän tai vähemmän jäissä. Vauvantarvikeliikkeissä olen ollut lähinnä hämilläni ja ihmetellyt: "Että mitäs me täällä".  Yhdellä käynnillä sain sentään hyttysverhon ostettua. Alku sekin.

2 kommenttia

  1. Hoitolaukku: http://www.vauvapop.fi/naytatuote.php?lTuoteTunniste=4109 Meillä on toiminut tämä LOISTAVASTI. Mahtuu hyvin kaikki mitä tarvitsee ja termopussi/hoitoalusta tulee mukana, kuten myös tuttipussukka. Ja päiväreissuille ei tarvita muuta laukku neidille (tai äidille), kun mukaan mahtuu vaihtovaatteet, pyyhkeet yms. (pyyhkeistä vinkkinä: http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/40054538/).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Great - kiitos! Pitääpä tutustua molempiin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3