Sunnuntai tapetoinnin parissa

Kirjoitin aiemmin ajatuksistani lastenhuoneen sisustuksen suhteen tai lähinnä tapetin ja tänään saimme laitettua työhuoneen eli tulevan vauvan/lastenhuoneen seinälle tilaamamme Jungle friends -tapetin. Tapetti on mielestäni lapsekas, iloinen ja sopivan värikäs sekä sopii seinälle pidempäänkin kuin pelkkään vauva-aikaan.

Kotimme on muutoin rauhallisen sävyinen; valkoista, mustaa, tummanruskeaa, beigeä, harmaata jne., että halusimme (lopulta) molemmat lastenhuoneesta iloisemman ja pirteän. Ei tämä kuitenkaan vielä mikään värien riemuvoitto ole ;) tiedän. Mutta alku kuitenkin.

Vielä on pohdinnan alla menevätkö verhot vaihtoon ja maalaammeko tapettiseinän vastapäisen seinän jollain tapetista otetulla värillä. Maton hommaamme uuden, mahdollisesti lipaston/senkin ja/tai Lundia-hyllyn sekä huone tarvitsisi kipeästi jonkun tuolin - nojatuolin, Fatboyn tms. Haasteen aiheuttaa huoneen vähäiset neliöt. Ihannetilanteessa huoneeseen mahtuisi pieni sohva. Eli kaikki edellä mainittu ei tule millään mahtumaan huoneeseen. Työpöytä tietokoneineen saa olla toisella seinällä niin pitkään, kunnes vauva + sänky muuttaa oman huoneen rauhaan.

Mitäs pidätte? Pahoittelen kuvien laatua/tummuutta, mutta idea nähtävissä.

Suorin palaute tullee reilu 3-vuotiaalta kummitytöltä, kun seuraavan kerran täällä kyläilee - onnistuttiinko vai ei ;) Seuraavaksi suunnaksi Sea Horse ja herkuttelemaan sukulaisdinnerille, hyvä päätös ohjelmantäyteiselle viikonlopulle.


2 kommenttia

  1. Tapetti on aivan teidän näköinen ja varmaan myös vauvan :) Neiti saa tulla antamaan viimeisen sanan lähiaikoina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eräs 8-vuotias huudahti: "Ihana, mäki haluun" :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3