Kolmas neuvolakäynti ja pari hankintaa

Tänään oli taas neuvola, jo kolmas sellainen. Mukava ja rauhallinen neuvolatätimme sai mieheni lähes nukahtamaan... :D

Ensi kerran oli virtsan proteiinit koholla ja sain lähetteen labraan. Toisen labra-aamun seuraavan kuukauden sisällä saan viettää sokerirasituksen parissa, nam! En usko kummassakaan arvossa mitään poikkeavaa olevan, kunhan nyt tarkastetaan varmuuden vuoksi. Hyvähän se onkin.

Rautalisän syöntiä jatketaan, ei ollut arvo noussut juurikaan, vaikka olen syönyt rautalisää reilun kuukauden ajan. Ilmeisesti painoon oli tullut ne rautalisät, kun se käyrä oli nousussa. Ihan normirajoissa, mutta omaan korvaan kuulostaa paljolta, jos lisäkilojen määrä alkaa lähennellä kuutta tässä vaiheessa.

Ensimmäistä kertaa mitattu sf oli 20 ja tytön sydän jumputti jälleen siellä 155/160 välimaastossa. Sain raskaustodistuksen! Nyt voin hakea äitiyspakkausta ja muitakin KELA-tukia. Huikeata! Labroja lukuun ottamatta seuraavaksi raskautta seuraillaankin vasta kuukauden päästä neuvolalääkärillä ja siitä pari viikkoa, niin taas neuvolassa.

Emme ole vielä laittaneet "isoa vaihdetta silmään" mitä tulee tytön tarvikkeisiin ja varusteisiin. Tuntuu edelleen liian aikaiselta. Teen suunnitelmia ja tutkiskelen vahtoehtoja, mutta että lähtisin vielä oikein ostamaan jotain isompaa, niin ei vielä.. Toukokuulla jos tilaisi vaunut, niiden toimitusaika melko pitkä, mutta muuten tässä pikkuhiljaa tutkailen tuttujen varastoja, kirpputoreja ja vauvatarvikekauppoja.

Tässä muutamia vaatteita, joiden lisäksi meillä on itkuhälytin ja kantoliinoja. Varauksessa ystäviltä muutama muukin juttu, kuten hankinnat-sivu kertoo.

Pari talvipukua 62 ja 68 - käytettyjä

Muutama body kirpparilta

Parit pöksyt ja potkarit kirpparilta

Ensihankinnat tammikuussa Tukholmasta <3

Reiman Outletista pari tyttömäistä ulkoilu/lämpöpukua

Reiman Outletista parit perusvaatteet
Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi <3