Hyvin pyyhkii

Verta vuotavista ikenistä huolimatta täällä pyyhkii tällä hetkellä oikein hyvin. Kävin toissapäivänä tarkistuttamassa hampaitani, kunnossa olivat muuten mitä nyt ikenet ovat erittäin herkät vuotamaan. Kuulemma suuvesistä tuskin on apua, kun vaikuttaa hormoni- ja raskausperäiseltä oireelta.Hoitaja joutui käyttämään jotain tököttiä tukkiakseen vuotokohdat. Not nice. Lopuksi sanoi: "Koska sinultakin puuttuu rautakulmahammas, niin se saattaa hyvin puuttua lapseltakin". Jaa. Minun hampaatko hän perii synnyinlahjanaan? Miksei miehen?

Töissä sain vihdoin setvittyä tulevat kuviot lomien, äitiysvapaan ja rahojen suhteen, jotka kaikki meni juuri niin kuin pitikin ja vielä himpun verran paremmin :) Hyvillä mielin jään toviksi pois työelämästä ja keskityn pienen hoitamiseen. Mukava fiilis jäädäkin, kun tietää, että esimies tukee, sijaisen kanssa on aloitettu neuvottelut ja minun toivotaan palaavan takaisin - sitten joskus. Aloitan mammaloman kesäkuun lopulla ja pidän sitä ennen ainoastaan vanhan talviloman pois toukokuulla. Siihenkin on niin lyhyt aika enää.

Kävimme eilen katsomassa tulevia vaunujamme ja pyysimme ensi kertaa myyjää esittelemään ne ja näyttämään kaikki kommervenkit. Vaunumme ovat täydelliset, hiukan hintavat, mutta uskon niiden hyvään jälleenmyyntiarvoon, kestävyyteen ja laatuun. Niin näppärästä menivät eri asentoihin ja ovat ketterän oloiset. Vaunujen ulkonäöstä plussaa. Toimitusaika 6-8 viikkoa, joten toukokuulla pitää tehdä tilaus. Oudolta tuntui pyöritellä vaunuja ja miettiä, että näillä minä sitten nyyttiä kuljettelen <3

(Kuva Vaunuaitta)Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi <3